Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha csak Facebookon megoldható,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak Facebookon megoldható, akkor hogy vágjak bele?

Figyelt kérdés
Hogy pontosabb legyek, Facebookon találtam egy szép lányt (ugye ez nem olyan nehéz facen). A gond ott kezdődik,hogy nem ugyanabban a városban lakunk azaz, hogy személyesen szólítsam le kb. esélytelen. Tehát maradt a Facebook. Na de ott hogy írjak rá? Tapasztalatok, tanácsok?
2016. okt. 2. 09:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia
2016. okt. 2. 09:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Keres helyben, ha dumálsz is vele, nehéz lesz talizni,ne bonyolítsd a dolgot előre,,én Kaposvári vagyok,és alapból nem Debrecenben keresgetek...
2016. okt. 2. 09:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Simán írj rá hogy "Szia,lenne kedved beszélgetni?" aztán majd alakulnak a dolgok:) a táv pedig rohadtul nem számít.
2016. okt. 2. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!