Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Jó ötletnek tűnik ez a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Jó ötletnek tűnik ez a meglepetés?

Figyelt kérdés
Mit szólnátok hozzá ha a távol élő barátnőtök úgy lepne meg titeket,hogy a tudtotok nélkül elmegy hozzátok és amikor még az ágyba javában alszatok akkor úgy jelzi,hogy ott van,hogy elkezd titeket csókolni,simogatni puszilgatni ölelgetni,halkan becézgetni.Nagyon mérgesek lennétek,hogy felébresztett titeket vagy,hogyan reagálnátok?
2016. szept. 29. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnék neki!!
2016. szept. 29. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Belopózna hozzám? Bocsi de megvernélek mert nem tudnám hogy te vagy azt hinném egy idegen retardalt vagy betoro aki buzerans meg stb. Ez rosszul is elsulhet!
2016. szept. 29. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

instant boner with morning glory

amugy éjjel lehet jobb lenne mint egy álom jönnél és veled ébredne

2016. szept. 29. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól függ mikor reggel. Reggel 5 órakor valószínű eszméletlen lennék és nem érdekelne de ilyen 8 órakor örülnék neki.
2016. szept. 29. 17:16
 5/6 Fakocsi ***** válasza:
46%

Ne tedd!!! Semmi fele keppen NE.

1 honnan tudod h egyaltalan otthon alszik?

2 valszeg megvan a terve arra a napra es korantsem biztos h szeretne meg teged is istapolni

3 mibol gondolod h egyedul van?

4 tegyuk fel h otthon van, es minden ok, de aztan hopp nem mosott fogat es budos a szaja, de meg a tegnapi alsogatya van rajta es amugy is mosatlan budos az agynemuje, mar a szgtol felfordul a beled amikor belepsz

5 az anyja azt sem tudja ki vagy es nem enged be

6 tegnap este addig recskazott amig el nem aludt, es g*cis zsebkendokkel van korulveve, melyeket nyilvan masnap reggel akart volna eltavolitani

Sorolhatnam meg napestig

A LENYEG H SOHA NE TEGYEL ILYET MERT KICSIT SEM JO OTLET!!!

2016. szept. 29. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:
63%
Jómagam boldog távkapcsolatban élek már egy ideje, így leirom az én verziómat.Én személy szerint nagyon boldog lennék ha a barátnőm az alábbiakat csinálná velem, hiszen a távolságból adódóan nagyon keveset találkozunk.Természetesen nem lennék mérges, maximum behúznám magam mellé az ágyba és jól megcsókolgatnám, hihi. ^.^ Szerintem tökéletes meglepetés. *-* 15/F
2016. szept. 30. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!