Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni őt?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akit már egy ideje ismerek és mindig is tetszetf, csak féltem hozzá odamenni. Most viszont összeszedtem minden bátorságom, odamentem hozzá és elmondtam neki mindent. Ő pedig lesajnálóan közölte velem, hogy folyton csak nagyon ronda ruhákban járok (olyanokat hordok amik nekem tetszenek..) a hajam szörnyen ronda (csak nagyon göndör..), alig lát engem más ruhákban (nos, nem tudunk olyan sok dolgot venni..), ráadásul szánalmasan viselkedem (nem tudom mióta szánalmas az hogy visszahúzódó vagyok..). Gyakorlatilag kiröhögtetett 2 haverjával és elküldött.2016. szept. 27. 11:05
1/3 anonim válasza:
Te jo eg, milyen idiotak leteznek. Ne aggodj a fiuk tobbsege nem ilyen.
Efelejteni ugy tudod hogy, nem probalod elfelejteni. Ha eszedbe jut majd elmegy a gondolat. Minel jobban el akarod felejteni annal kevesbe fog sikerulni.
2/3 anonim válasza:
Csak ne foglalkozz ezzel az egésszel. Ez nem is arról szól, hogy őt elfelejtsd, hanem ezt a genyó viselkedését. Ha eszedbe jut nevess egyet, hogy mekkora idióta, és mennyire bunkó. Fel a fejjel :)
3/3 anonim válasza:
Ez egy idiota...egy felszines b@rom..az ilyet messzire kell kerulni..orulj h kiderult h milyen is valojaban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!