Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lépjek túl azon, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl azon, hogy ronda vagyok és soha nem lesz barátom?

Figyelt kérdés
Most hiába van az hogy a velem egyidösek nincsenek megelégedve a kinézetükkel, ismerem magam annyira, hogy én soha de soha nem fogom azt gondolni magamról, hogy szép vagyok. Nagyon sokan csúfoltak is miatta.. Vörös hajam van meg az arcom tele van szeplőkkel. Sajnos megvagyok áldva a 2 legrosszabb dologgal.. Most nem az hogy a legtöbb ember lerombolta az önbizalmamat, csak én is tudom magamról hogy ronda vagyok. Már-már kezdek beletörődni, hogy senkit nem fogok érdekelni..
2016. szept. 25. 09:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, de szerintem gyönyörű ha egy nő/lány szeplős és vörös hajú *-*
2016. szept. 25. 11:35
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Küldesz képet?(lány vagyok és őszintén megmondom a véleményem ha rossz akkor is csak építő jellegű dolgot mondok ha tudok akkor)

Már csak azért is mert nem láttam még ronda lányt vörös hajjal és szeplőkkel..szerintem ezek nagyon szépek tudnak lenni.

2016. szept. 25. 11:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia :) nekem is vörös a hajam és szeploim is vannak...szerintem fogd fel ugy h ezaltal vagy egyedi es kulonleges hisz valljuk be nem mindenkinek voros a haja es nagyon sokan akarnak voros hajat ezert befestetik de neked eredeti :) remelem tudtam segiteni
2016. szept. 25. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!