Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mii az isten van veleeeem?
Figyelt kérdés
előző exeimmel jóban vagyok tök jól el beszélgetünk hülyéskedünk meg stb és mindegyik még belém van esve de ők szakítottak és én szenvedtem folyton és nekem kellett ki szeretnem belőlük most meg így be nyögik hogy amúgy még mindig be jövök nekik meg minden és aki most van bnőm akivel együtt vagyunk iránta egyre kevesebbet, szinte semmit nem érzek már és mocskosul nem vagyok tisztában azzal hogy mi van mert szeretem de mégse, exem is szeretem de mégse, ölelésre vágyom de valamit szét akarok törni, és aaaaaaah.... öcsém.. mi a jó büdös isten van velem már?? megőrülök esküszöm!!!! nem tudok ezzel mit kezdeni, értitek?? nem tiszta az hogy mit hogyan és ki iránt érzek!!2016. szept. 23. 21:57
2/4 anonim válasza:
Majd elmúlik nyugi...csak hagyd hogy történjenek a dolgok úgy ahogy kell nekik és majd vége lesz ennek.
3/4 anonim válasza:
Ha a baratnodet nem szereted inkabb szakits vele, mintsemhogy megcsald.
Az exeidet meg zard ki a fejedbol, kicsit nyugodj le, es kezdd ujra. Ne az exeiddel :D hanem majd vki massal.
A volt baratnoiddel zard le a kapcsolatod. Viszont ha vmelyik nagyon elkezd hianyozni, es folyamatosan ragondolsz, akkor meg mindig szereted. Igy tudod letesztelni
4/4 A kérdező kommentje:
sosem csalnám meg páromat, annyira nem vagyokretard mint jópáran mások. tegnap veszekedtünk és nagoyn szeretem őt, ez meg is látszott mikor vissza gonodltam hogy mi is történt.. nem akarom elveszíteni de néha úgy érzem, nem érzek semmit iránta.. :(
2016. szept. 24. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!