Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srácnak nem a legújabb iPhoneja és menő ruhája
páwa haja van akkor már a lányok szemébe egy senki? 18/F
11/19 anonim válasza:
Én kimondottan nem csípem a páva srácokat, azt meg hogy milyen telefonja van nem nagyon érdekel. Engem inkább a tulajdonságai érdekelnek. Attól lehet jó srác hogy nem páva sérója és Iphoneja van.
2016. szept. 10. 22:23
Tulajdonképpen nem érdekel milyen telefonja van egy srácnak, az meg, hogy nincs páwa haja végképp pluszpont. Persze azért minimális elvárás, hogy adjon magára valamennyire,de utálom, ha valaki előbb a haját vagy a pólóját igazítja meg és csak utána kérdezi meg, hogy "amúgy mizu?". Ha már egyáltalán ennyit megtesz...
15/l
2016. szept. 10. 22:45
Ezekre a kérdésekre nem tudok mást mondani, mint hogy rossz lányoknál próbálkozol. A normális lányok nagyrészét nem érdekli milyen telefonod van, és örül, hogy nem páva a hajad.
2016. szept. 11. 08:14
14/19 anonim válasza:
egyszerű ez: nem azokkal a csajokkal kell foglalkozni, akiknek az általad felsoroltak fontosak. vannak még rendes kisjányok, meg kell őket keresni :)
2016. szept. 11. 09:41
Sajnos igen...ja meg ha nincsen többszáz lájk a profilképén akkor is :D
2016. szept. 11. 09:47
Kérdező az a két elem amit felsoroltál. A lányok fejben (találkoztam olyannal aki paíron, manapság inkább telefonba) készít egy "álompasi listát. Általában egy a4-es papír nagyságú lista lehet. Ezekben ugye leírja hogy mik a pluszpontok és mik a kizáró okok. Na most pozitívumnak kell lennie mint 30-nak hogy egyáltalán megforduljon a fejében hogy esetleg valami legyen kizáró okból kb 1-2 is elég hogy bevágjon egy #vanbarátombocsi szöveget randin.
De hidd el ha Iphone és páwa haj nélkül nem kellesz a csajoknak azzal sem fogsz kelleni.
2016. szept. 11. 14:26
17/19 anonim válasza:
Figyi 20 vagyok és most már lassan 2 hónapja leszünk együtt a párommal őt nem érdekelte, hogy nem IPhoneom van sőt az se zavarta, hogy nem a "menő" pláza göncöket hordom.. Sokkal fontosabb az, hogy figyelsz-e egy lányra meghallgatod ha rossz napja van felvidítod foglalkozol vele érdeklődsz iránta stb.. Viszont tény, hogy vannak pénz éhes szukák is:). Most vettem meg az IPhone-om (nem vagizás miatt ebből kb 15-6 évesen kinőttem) és azóta nagyon sok lány aki előtte lerázott megkeres írogat de ezeket le kell szarni:). Legyen nagyobb önbizalmad ne plázákba próbálj csajozni.. Ha tetszik valaki írj rá, hogy menjünk el erre arra vagy az utcán suliba szólítsd meg:)). Hidd el plussz pont ha határozottan mész oda hozzá:). Nem kell randi terén elsőre nagy költségbe verni magad amíg jó idő van hívd el sétálni vegyél neki egy fagyit vagy valami sűtizőbe egy süti meg valami innivaló akármi:).
2016. szept. 12. 08:33
18/19 anonim válasza:
Max a betonpillangók szemében
2016. szept. 17. 13:48
Dehogy, amiket felsoroltál nem lényeges,a belső sokkal többet számít.16L
2016. szept. 17. 14:00
Kapcsolódó kérdések: