Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
INTJ személyiséggel rendelkező lányként hogyan és hol ismerkedjek?
Introveltáltként a netes társkeresést ajánlanám. Sokkal kevésbe fogsz szorongani mint egy buliban példaul.
Illetve a szervezett randi (úgynevezett rapidrandi) se rossz ötlet.
Ott is mindenki ismerkedni szeretne és te döntöd el kinek adod meg az elérhetöséged. Mindez szervezett környezetben, kis létszámban.
Gratulálok azoknak, akik csak a címet olvasták el, és még azt sem vették észre, hogy idézőjelben van:)
A betűk jelentése: [link]
Ennél a személyiségjegynél:
I - Introvertált (befelé forduló)
N - iNtuitív (megérzéssel, ötletekkel gyűjt információkat, nem pedig az 5 érzékszerve alapján)
T - "Thinking" (gondolkodás - ész érvekkel, logikával hoz döntéseket)
J - "Judging" (megítélő, tervező)
Akik a kérdésre válaszoltak azoknak köszönöm:)
Ezt a tesztet anno én is kitöltöttem, és nekem is INTJ-t adott válaszként, bár a leírásokat olvasgatva inkább az INTP-t érzem közlebbi típusnak magamhoz.
Nem fogok hozzájárulni a privátlevél-áradathoz, amiért ezt a kérdést kiírtad, és amit gondolom meg is kaptál, de ha továbbra is szűnni nem akaró az unalmad, írhatsz nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!