Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez hátrány is lehet?
Figyelt kérdés
Állítólag nem nézek ki rosszul, és próbálok átlagosan viselkedni meg öltözni a suliban, de valahogy nem jön össze. A lányok meg elkerülnek. Volt egy lány, aki azt mondta, szerinte túl jól nézek ki, meg csendes vagyok és nem "laza", és ezért távolságtartóak velem. Meg hogy egy csomó lány azért nem jön oda beszélgetni velem, mert kisebbségi érzésük van, mivel én vagyok a suliban az "ügyeletes zsenigyerek", és ilyen sráccal senki se akar kezdeni, még akkor se, ha nem felel meg a "kövér és szemüveges" sztereotípiának.
Most akkor mit csináljak, tanuljak rosszul? Szerintem már úgyse tudok változtatni a rólam kialakult képen, mert a suliújságban is volt egy cikk arról, hogy pár hónap alatt megtanulok egy új nyelvet beszédszinten.
2016. szept. 4. 16:11
12/13 anonim válasza:
Ha egy hét alatt megtanulsz egy nyelvet akkor te biztos híres lennél.Ne hazudgálj már legalább.Szanalmas.
13/13 A kérdező kommentje:
Ki beszélt itt egy hétről? Pár hónapot írtam. Először negatívan akartam reagálni a kommentedre, de a szövegértési készséged ismeretében teljesen érhető, ha számodra boszorkányságnak tűnik a nyelvtanulás.
2016. szept. 6. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!