Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az az oldal, ahol normális (értsd: nem perverz) helyes fiúkkal lehet ismerkedni? 17/L
Itt keves sraccal lehet normalisabban elbeszelgetni, bar nehannyal mar talalkoztam. De azert az arányt meg nem sikerult megforditani, majd talan a jovoben...:D Kellemes csalodasok erhetnek a sok ostoba idiot mellett is.
17/l
Élőben lehet személyesebb, de valahogy online könnyebb és egyszerűbb. :D Legalább is nekem, szóval engem is érdekelne. :P
[Egy aranyos, kedves fiú.] 16/f
Akár itt is. Volt barátnőmet itt ismertem meg, több mint egy évig voltunk együtt.
Egyébként ha gondolod írhatsz, szerintem benne vagyok a kategóriában amit feltételnek szabtál meg. :D
(nyilván vannak negatív tulajdonságaim is, kinek nincsenek, ha érdekel leírom, írj nyugodtan privátban :) )
16F
#1 -es mondja jól szerintem, egyébként nincs ilyen oldal a neten :/ mert akik neten ismerkednek azok általában élettelenek és nem tudnak a valóságban érvényesülni
+ nem javaslom gyakorin sem mert igaz biztos vannak "helyes" fiúk de egyrészt a gyakori nem szereti az ismerkedős kérdéseket másrészt pedig mert úgysem találsz ilyent kivéve ha
-> Én rám írsz :P <-
de annak úgysincs sok értelme ha nem egy kérdéshez/kommenthez fűződő dologgal jössz, mert itt mindenki kérdéseket tesz fel és válaszol meg -> ők ezért vannak itt (magyarul nem miattad)
....de ha mégis akarsz szenvedni akkor a gyakorit és az ismeretleneket ajánlom
F/17
Ha te se vagy páva ismerkednék veled, de szerintem nem járnék. Nem a korkülönbség miatt. Hanem szimplán azért mert tapasztalatból gondolom hogy nem Tolna megyébe laksz :D és nem szeretem a nagy távokat
16/F
én pedig rendes,normális lányt nem találok a közelben :/
De mindig olyan nagy a távolság.Szóval engem is érdekelne egy olyan oldal :)
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!