Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plázákban hogy lehet csajozni?
Figyelt kérdés
Én ezt nem értem, ott szinte csak k*rvák vannak (nem szeretnék ezzel senkit megbántani ez nem általánosítás).
Meg most oké mosolyogsz rá felveszitek a szemkontaktust, de honnan tudjátok hogy tetszetek egymásnak? Hisz csak kívülről láttad? Mondjuk ehhez meg kell ismerni, beszélgetni vele, de pl. én nem mernék csak random egy aranyosnak tűnő, ránézésre visszahúzódó lányhoz(mivel nem bírom a plázacicákat) odamenni és elhívni egy italra. Mi van ha megilyed? Ha azt hiszi valami rosszat akarok. Ááá.... kikészülök. Hogy lehet így ismerkedni?
2016. szept. 1. 13:22
1/8 anonim válasza:
Akkor mi a rákért plázában akarsz ismerkedni, ha szerinted ott mindenki qrva?
2/8 anonim válasza:
Én nem szoktam plázákban csajozni. De amikor kb. fél évente csinálok egy nagyobb ruházati bevásárlást, és van nálam 4-5 elegánsabb üzletből származó táska (munkahelyi elvárás, hogy jól öltözzünk), akkor látványosan jobban megnéznek a csajok...:)
3/8 anonim válasza:
A plázában? Menő cuccokkal és sok pénzzel.
4/8 A kérdező kommentje:
Oké akkor nem a plázákban. De utcán nem furcsa random leszólítani valakit? Nem ilyed meg?
2016. szept. 1. 14:10
5/8 anonim válasza:
Strandon, bulikban, fesztiválokon sokkal egyszerűbb ismerkedni, mint csak simán az utcán.
6/8 anonim válasza:
Pontosan Kérdező, utcán csak úgy random ismerkedni az proli dolog. Ezért ne tedd.
8/8 A kérdező kommentje:
Jaj 7-es már vártam q*rva vicces vagy b*meg máshol oszd az észt
2016. szept. 1. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!