Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen van egy egyezésünk, beszélgettünk még reggel most már nem látom az üzenetek között a beszélgetésünket. Törölt engem?
Ha szexpartner kell, akkor jó hely.
Az is lehet amúgy, hogy törölte magát.
Vagy szétvállt tőled:D
Amúgy fent vagyok kb3 napja, és igen vannak ott akik szexpartnert keresnek,viszont többségük (akikkel én beszélek) nem
Én ott találtam meg a barátnőmet még tavasszal.
Férfiként az a trükk, hogy nem kell a szexről beszélni és már jobb vagy a férfiak 90%-ánál :D
Pár nap dumálgatás Tinderen, onnan átmentek facebookra, ott meg elhívod a lányt személyesen találkozni, ahol randiztok. Lehetőleg úgy, hogy a szex témát egyáltalán nem hozod fel.
Kérdező szerintem annyi történt, hogy szétvált valóban veled. Ha nem tetszik valami amit mond a másik neked, vagy meggondolod magad a külsejével kapcsolatban (vagy bármi miatt a világon nem akarsz beszélgetni már vele), akkor öt másodperc szétválni vele és akkor eltűnik a közös beszélgetésetek is.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!