Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan talájam meg azt a fiút...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan talájam meg azt a fiút akit a buszon láttam?

Figyelt kérdés

Láttam a buszon egy szimpatikus srácot aki töbször mosolygott rám ès én is rá és amikor leszáltam integettünk egymásnak!❤️

Ha lehet akkor minden vileményre kiváncsi vagyok szóval légyszi aki csak ezt olvassa az írjon valamit köszi

2016. aug. 28. 10:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Esetleg kiirod facebookon a Pesten hallottam csoportba a sztorit kulso leirassal hatha megtalalod. Mostanaban eleg sokan ilyeneket irnak ki oda aztan vagy megtalaljak a keresett szemelyt vagy nem
2016. aug. 28. 11:04
 2/15 anonim ***** válasza:
van olyan csoport fb-n, hogy Pesten Láttalak
2016. aug. 28. 11:25
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi ezt a két választ de nem nagyon szeretném facebookon megkeresni!! De azért várok még válaszokar :-)
2016. aug. 28. 20:03
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
Ott van a behajtani tilos tábla alatt, láttam, akinek integettél. Most épp egy sikátorban vár téged egy zöld szemétkonténer mellett.
2016. aug. 29. 00:01
 5/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló akkor hanyas busz volt az?
2016. aug. 31. 18:26
 6/15 anonim válasza:
Hátha látod még a buszon
2016. aug. 31. 20:44
 7/15 anonim válasza:
Talán megkérdezhetned a buszsofőrt, hogy mikor utazik azon a buszon, vagy ha tudod hol szállt le és ismersz valakit aki szintén arrafelé lakik megkérdezhetnéd. És ha van esetleg olyan ismerősöd aki azon a buszon utazik kérdezd meg nem-e tudja a nevét. Szurkolok!!!!:)
2016. aug. 31. 21:25
 8/15 anonim ***** válasza:
Arra már nem emlékszem, de a rendszámát megjegyeztem. ZSG 255.
2016. szept. 1. 00:23
 9/15 A kérdező kommentje:
De csak tudnod kéne hogy hanyas busz volt az! Na mindegy! MERT MA MEGTALÁLTAM! És megszerwtném köszöni hogy szurkolt az egyikőtök és sikerült
2016. szept. 2. 17:46
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha a rendszámát se tudod a busznak akkor miről beszélünk? Fogadunk hogy kamu a kérdés és csak hülyítesz itt engem. Azt se tudod hanyas busz volt. A gyerek még mindig ott vár téged a szemétkonténereknél.
2016. szept. 2. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!