Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék 10-15 éves, rocker, punk, emo, goth lányokkal?
Kérdèsedre válaszolva itt tudsz ismerkedni.
Èn pl goth vagyok 10 éves korom óta metált hallgatok. Nem mindig járok feketèbe csak ha épp olyan kedvem van. Nem nagyon hirdetem hogy goth vagyok vagy annak vallom magam. Ez az én saját kis titkom. Ha akarod velem ismerkedhetsz!
13/L
https://www.youtube.com/watch?v=mZEeiRixByE
Én a metált kamázom!:D
9-10 évesen hallottam előszőr AC/ DC-t és Iron Maident apám miatt aki nagy rajongójuk, majd 11 évesen Green Day szerelmes lettem. Rá két évre (most) 13 életem kulcselemévé vált a rock, metal, punk. Hányni tudnék a divatrockerektől... És eléggé megbámulnak az utcán öltözködésem miatt aminek őszintén örülök. Viszont biztos vagyok benne, hogy egyedül fogok meghalni, mert szörnyű szövegmemóriám van és nem vagyok a legszebb. Ha érdekel, itt vannak a bandák amiket szeretek és hallgatok:
AC/DC
Asking Alexandria
Iron Maiden
Kiss
Pink Floyd
Skillet
Slipknot
Rolling Stones
Paddy and the Rats
Nirvana
Guns N' Roses
Linkin Park
Tankcspda
Green day
Qween
FISH
Artic Monkeys
Black Veil Brides
Bring me the horizon
My Chemical Fomance
Fall Out Boy
És még annyit, hogy borsódzik a hátam attól, ha nem különbözhetek másoktól, életem legszebb bókjai azok voltak, amikor lehülyéztek, vagy kibeszéltek mert más voltam mint a többiek :P
(13/l)
És a többiekkel együtt érezve néha legszívesebben csak leülnék a földre és zokognék amiatt, hogy mára divatot csináltak ebből az egészből. Újra összetörik a szívem, amikor megdicsérema csaj pólóját (Rolling Stones) és megkérdezi hogy miért mi van rajta...;(
/előző voltam/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!