Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Min kellene változtatnom,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min kellene változtatnom, hogy javuljon a helyzet? 19/f

Figyelt kérdés

18 éves vagyok,lassan 19.

Sokat dolgozom,ebből kifolyólag nem nagyon van kedvem bulizni járni,nem is nagyon hívnak el.

Ebből következik hogy nem sikerült még elveszteni a szüszeségem,még csókolózásig sem jutottam el,barátnőm így valószínűleg nem lesz.

És ugye ezek okok miatt,nem is nagyon tudok beszélgetni lányokkal.

Szerintetek min változtassak?

Sportolok,és járok kondizni is,de ezek a dolgok gondolom nem érdekli a lányok 99%-át szóval a hobbijaimról sem tudnék beszélni velük.

2016. aug. 26. 22:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát ez nehéz ügy. Őszinte leszek, így nem fog menni.

A sok klisé baromság amit itt írtak...

Tedd fel a kérdést magadnak, mitől lennél érdekes egy lánynak? Mi érdekel? Mi a szenvedélyed? Mi a jövőképed? Mit vársz az élettől? Mit csinálsz munka mellett?

Ha ezekre nem tudsz válaszolni kerek mondatokban, akkor esélytelen vagy a nőknél.

Elmondom nálam mi van, érdekes a munkám nagyon (mérnök kutató vagyok), van komoly életcélom, jól alakul a karrierem, érdekes dolgokat tanultam, rengeteg dolgot csináltam már, fotó, film, rajzolás, ... rengeteg barátom van, bár sajnos keveset járok el velük, eléggé sok lány ismerősöm van, könnyen tudok velük beszélgetni, bár önbizalomhiányos vagyok eléggé.

Mégis ezek ellenére képtelen vagyok egy lányt megtartani pár hónapnál tovább. Egyszerűen úgy érzem unalmas leszek nekik és kiszeretnek. Most már évek óta nem volt barátnőm... csak dolgozok és dolgozok és ennyi.

Szóval nem tudom mi kell a nőknek hosszú távon, talán izgalom. És hogy ne légy unalmas... ezt baromi nehéz összehozni. Elképésztő elvárásaik vannak a mai nőknek.

Rövid távon viszont muszáj elkezdened ismerkedni. Próbáld ki a Tindert például, cimborámmak ottnm jött össze. Plusz egy nagyon szép ismerős lánynak onnan lett egy pasija... aki nem is jóképű. De érdekes izgalmas arc.

2016. okt. 9. 03:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!