Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz, ha barátnőmmel minden második nap kimegyünk bmx-re, hogy helyes fiúkat szuggeráljunk?
Figyelt kérdés
15/L,14/L2016. aug. 26. 17:56
4/19 A kérdező kommentje:
Akkor most ciki?! Kort is írjatok pls
2016. aug. 26. 17:58
5/19 anonim válasza:
a kérdésben ott a válasz, csak cseréld ki a kérdőjelet pontra
7/19 anonim válasza:
Nem gáz, ha ők jönnek be ti dolgotok
8/19 anonim válasza:
6-os vagyok:
Amúgy nehogy komolyan vegyétek. Nem vagytok azok. Csak szarkazmusból írtam.
9/19 anonim válasza:
Előbb utóbb csak elveszitek az önbizalmukat annyira hogy soha ne legyen barátnőjük és egyedül haljanak meg :D Így kell ezt. Nem számít amit ők éreznek. Dögöljenek meg egyedül a k0rv0 anyjukba nem? Hisz mit számít ha tönkre teszitek őket nem de? ;)
10/19 anonim válasza:
Dehogy gáz. Én is jobban szeretem, ha az árú házhoz jön és nem kell érte elmenni a boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!