Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami önbizalomnövelő módszert tudtok?
Van egy lány, aki nagyon tetszik, de nem merek nagyon odamenni hozzá... még az is nehezen megy, hogy ráírjak néha facebookon, bár akkor legalább nem úgy viselkedik, mint akit zavarok, vagy ilyesmi, sőt. Nagyon tudok parázni a lányoktól, de valami kellene, mert ezt így nincs rendben... és alkohol kilőve, köszönöm.
17/F
Állj meg minden reggel a tükör előtt és mond "Tökéletes vagyok"
Vicces de nálam egy idő után bevált :)
20/L
menj el edzőterembe, már 2-3 hónap után annyit fejlődsz, hogy észrevehető, ezért magabiztosabb leszel a bőrödben.
Nekem ez jött be, meg random emberekkel beszéltem az utcán, apró dolgokról. Pl buszmegállóban, ,,milyen fura idő van ma" vagy akármi. Minél többet beszélsz ismeretlenekkel meg lányokkal, annál egyszerűbb lesz a jövőben ismerkedned. Van lány barátod? tőle is kérhetsz tanácsokat. Meg változtass a hajadon, öltözködéseden, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!