Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire lehet gond, ha valakinek félelmetesen magas az IQ-ja?
160+-os IQ-t mértek nálam(ez volt a teszten a legnagyobb érték), bár ekkorra másodjára töltöttem ki a 60 kérdést, elsőre 140 jött ki.(viszont ilyenkor másfelé is elkalandozott a figyelmem) Nem is ez a lényeg, a kérdésem sokkal inkább afelé irányulna, hogy mennyire lenne ez zavaró? Mármint hogy a srác akivel jártok imád olvasni pl, és innen annyi információt gyűjtött amit el is raktározott magának, hogy csak szimplán rátok néz és tudja mit éreztek, tudja mire vágytok, tudja, hogy hogyan tudna manipulálni titeket, az ismerőseit az írásukból megmondja mit éreznek függetlenül attól, hogy mit írtak az esetek nagy részében.(tehát még ha kamuznak is) Nagyon könnyedén tudja befolyásolni az embereket, a lányokat nagyon könnyen magába bírja bolondítani stb.(komoly párkapcsolatom nem volt még, eddig csak bolondítottam a lányokat) Akármilyen logikai feladatot/problémát állítasz elé idő kérdése és megoldja. Állandóan keresi az újabb és újabb kihívásokat amiken pörgetheti az agyát. Olvastam az EQ-ról is, de magas IQ-val azt is könnyen lehet fejleszteni véleményem szerint olvasás által, azért keverem össze a kettőt direkt:) Lexikális tudásom nem a legnagyobb, mert a suli anyagát mindig is utáltam, mindig a saját fejemmel szerettem megtanulni dolgokat.
Ez mennyire para?
Várom mihamarabbi kritikáitokat(sokaknál kiveri a biztosítékot, ha valaki ennyire nagyra tartja magát, vagy hogy "felvág" azzal amiben másabb, de próbáltam E/3-al csillapítani ezen problémákat..:/:D) véleményeiteket, meglátásaitokat, illetve azokat akik mindenképp kötekedni szeretnének, és E-péniszt vagy miegymást méregetni, illetve meggyőzni arról, hogy lehetetlen a dolog hogy ennyire magas IQja legyen valakinek.:)
Ne csak arról szóljon a beszélgetés, hogy egy proton két neutron..stb
Atomfizika
dehogy is, engem taszítanak ezek a dolgok. Én ha késztetést érzek hogy pörgessem az agyam, nem a matekban vagy a fizikában élem ki, sokkal inkább könyvet olvasok, legfőképp az emberekről, tehát társadalomtudományról, illetve olyan logikai játékokat játszok, amelyeket milliók játszanak, és ott veszem észre, hogy mennyire könnyen jönnek dolgot.
Mindenesetre köszönöm a segítő szándékú válaszokat, sokat segítettek!:) Ha valakiben van még késztetés, nyugodtan írjon ide, privátban nem szívesen beszélgetek, aminek meg van a maga oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!