Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gamer lányként hogyan ismerkedjek?
Nos, afféle "hibrid" vagyok. Szabadidőmben szívesen játszom videojátékokat, de ha úgy adódik örömmel találkozom a barátaimmal, esetleg megyek kirándulni, stb... Szóval nem a gépem a párom, és igazán szép a grafika is az élet című játékban, amit elsősorban tolok. :D Olyasvalakivel szeretnék összejönni, aki szintén szereti a videojátékokat, ez jó lehet kiindulásnak... Viszont nem kéne valami önbizalomhiányos, antiszociális pasi sem, aki a virtuális világba menekül, pedig sajnos a hasonló érdeklődésűek nagy része ilyen. Hol lehetne valami normálisabb "kockát" megismerni? Ami még bonyolít a helyzeten, kizárólag a duci pasik vonzanak... :D Vagy erről egyből mondjak le, hogy gamerek között lesz olyan, aki alakra ideális, és magával is ki van békülve?
Ha úgy adódik, én nem félek kezdeményezni. Esetleg arról is írnátok valamit, hogy mi a véleményetek az olyan lányokról, akik akár kezdeményeznek ha valaki tetszik/szimpatikus nekik? Köszi előre is a válaszokat! :D
18/l
Köszi a válaszokat! :) Gamer rendezvényekre én is gondoltam, ha ismét lesz ilyen a közelben, valószínűleg elmegyek, hátha... :D
Diablo III-mal játszom rendszeresen, a kedvencem pedig a The Witcher, már az első résztől kezdve. Egy ideje a Fallout 4-be is "beleszerettem", tartózkodtam tőle a lövöldözés végett, de végül rászántam magam és nagyon tetszik. Végre egy játék, ahol viszonylag élethű a lőfegyverek célzása...
Hát így első körben, ha tagja vagy valamilyen Gamer közösségnek, csoportnak vagy oldalnak, akár FB-n akár máshol, ott nagy valószínűséggel meg tudod nézni a többi tagot.
Azok a srácok, akik a saját képüket használják profilnak, valószínűbb, hogy ki vannak békülve magukkal, mint azok, akik arca helyén az álom-BMW ontja a csillogást.
A mi klánunkban anno még 5-6 évvel ezelőtt voltak, akik annyira összebarátkoztak TS-en, hogy meglátogatták egymást és olyan harmadik alkalomra rájöttek, hogy végül is bejönnek egymásnak. Aztán megpróbálták a lehetetlen 100 km-et áthidalni.
Tehát biztosan van esélyed erre. Az meg hogy be fog-e jönni a kiválasztottadnak, hogy kezdeményezel, majd kiderül. Senki nem fogja ezt itt neked megmondani.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!