Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akinek plátói szerelemből lett kapcsolata?
Úgy értem hogy ugyebár az egyik fél nem viszonozta az érzelmet,vagy mind ketten szerelmesek voltatok/vagytok egymásba csak nem volt egymásfelé kinyílvánítva konkrétan a vonzódás és az érzelem akár hosszú vagy rövid ideig. Röviden tömören egyikőtök sem mert lépni, kezdeményezni sokáig még is akartátok egymást.
Arra lennék kíváncsi hogy tört meg köztetek a "jég" és hogyan jöttetek össze mióta vagytok együtt vagy meddig tartott és hány évesek voltatok akkor! Persze azt is szívesen el olvasnám hogy milyen volt ki bírni azt az időt amikor nem voltatok együtt és vágytál rá.
Azért vagyok kíváncsi mert én is plátói érzelmet táplálok egy fiú iránt és érdekel hogy van e olyan akinek sikerült össze jönnie azzal akit kicsit félve akart, mert érdekel hogy nekem lehet - e esélyem majd a jövőben.
Fiú, Lány egyaránt írhat.
Ha nem ide szeretnétek írni akkor privátban is jó! Én is le írom a sztorimat legalábbis ahol épp tartok ha érdekel.
Helyesírási hibák miatt bocsánat!
Köszönöm mindenkinek! :)
Állítólag pár másodperc alatt eldöntöd, hogy szimpatikus-e valaki. Ha valakinek elsőre nem tetszel, akkor később sem fogsz. Ettől még megszerethet, de sosem lesz beléd annyira szerelmes is.
Esetleg meg kéne próbálnod egy kicsit nyitni felé, ha még sosem randiztatok :)
Hát szégyellje magát hogy ennyit tud!
Próbáltam de elég félénk a fiú.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!