Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok egy normális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy normális srácot? 16/l

Figyelt kérdés

Zalaegerszegen élek de egy normális fiút sem találok akivel jól eltudok beszélgetni vagy hülyéskedni..vagy akármit..

tök jó lenne már egy kapcsolat vagy csak egy fiúbarát..

2016. aug. 18. 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Mert te sem vagy normális
2016. aug. 18. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mert kiszűrted őt is a sok hülye közül...
2016. aug. 18. 17:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyin vicces vagy:')
2016. aug. 18. 17:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Állíts nekik csapdát ,hátha belesétálnak.
2016. aug. 18. 17:06
 5/7 anonim ***** válasza:
nem tudom te hogy nem találsz egyet se , nekem több fiú barátom van mint lány és az összes normális semmi baj velük, de mégse kellenek néhánysn a lànyoknak mert nem azok a 40 kilós valamik :D és elegerszegi vagyok pedig :Ddd
2016. aug. 19. 12:34
 6/7 anonim válasza:

Szia!

Írj privátot :) 20/f

2017. márc. 13. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Talán mert még nincs ideálod :)

Hogy pl. legyen vicces, kedves, határozott, merjen kiállni magáért meg kék legyen a szeme... előbb randizgass, majd ráérsz a kapcsolatra. Én 16 évesen csak egy kólázást kaptam idén meg már férjhez megyek! :)

Hidd el, észre se veszed és ott lesz a pasi :)

Lehet hogy első barátod lesz az egyetlen, lehet hogy a 3. vesz csak el feleségül :)

2017. márc. 15. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!