Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem sikerül mindig a bunkókat kifognom? Ennyire kevés a rendes fiú Budapesten?
Figyelt kérdés
Már beszélgettem 1-2 fiúval, de mindig kiderült pár óra alatt, hogy bunkó. Ezzel más is van így? És hol vannak a rendes fiúk? 15L2016. aug. 12. 18:12
12/18 anonim válasza:
Nem, pasztmek, írom.
Nem vágjátok, hogy ez egy tök felesleges vita?
13/18 anonim válasza:
#14. Én nem akarok vitázni. :)
14/18 anonim válasza:
#14. Amúgy is, csak az én falumról gondoltam.
15/18 anonim válasza:
#14 ha annyira feleslegesnek tartod akkor miert szolsz hozza?
Csak gorgess tovabb.. Es megvan oldva a gondod
16/18 anonim válasza:
Bunkó emberek mindenhol vannak. Akinek meg nem inge, nem veszi magára.
Nekem van nagyon figyelmes és udvarias ismerősöm is Pesten, meg bunkó paraszt is, ez van...
17/18 anonim válasza:
18-as vagyok
lehagytam
Talán 15 évesen még nem kéne fiúzni :) Mert még ráérsz, szerintem ebben a korban vannak fontosabb dolgok is. Szerelmesnek lenni egy dolog persze, de nem kell futni a fiúk után és mindenáron ismerkedni.
18/18 anonim válasza:
Sok a bunkó fiú most, szóval szerintem inkább keress valaki olyant aki az Ő 3 pontjából 1 -et tesz a külsejére és 2 -őt az agyára
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!