Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy egyetlen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lacca17 kérdése:

Miért van az, hogy egyetlen társkeresési módszerrel sem tetszem senkinek?

Figyelt kérdés
A következő gondom van, amit nem értek. 21 éves vagyok, és egyáltalán semmilyen lánynak sem tetszem. Se személyes, internetes ismerkedés formájában nincs sikerem. Látom mikor másik pasit a csajok majd ki gúvadó szemmel néznek, engem meg le se tojnak. Nem vagyok se nagyon alacsony, se túlsúlyos, és még az öltözékem sem szakadt, hogy emiatt nézzenek ki, bár az olyan embert meg én se becsülném, aki amiatt nézi le a másikat! Nem vagyok egy macsó alkat de ennyire nem érzem magam átlag alattinak. Azt se értem, hogy pl társkereső oldalon hogy létezik az, hogy egyáltalán a világon senkinek nem tetszem, és még csak meg se nézik a profilomat? Ráadásul ha csak rá írok valakire is hogy "szia" elolvassa, és még csak válaszolni se válaszol rá... Velem van nagy hiba, vagy a mai társadalom ennyire elfajult? Mit kéne tennem?

2016. aug. 4. 17:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ez a vicc, tényleg nem volt, szóval így fura a dolog. Meg az egészben a legfurább az, hogy kb 1,5 éve van az egész, és egyik percről a másikra. Tehát előtte még barátnőm is tudott lenni, aztán még olyan ember se, aki beszéljen velem egyik percről a másikra. Amellett bántás nem volt exnél se, így az érthetetlen nekem.
2016. aug. 5. 09:19
 12/13 anonim válasza:

Szia! Nem tudom mi lehet a probléma, tényleg teljesen normálisnak tűnsz! :) De próbálkozhatnál úgy is, hogy oda.mész ehy nőhöz ls leszólítod:

„Szia! Merre van ez meg az??-Te

-Szia! Erre neg arra!-Egy nő

-És utána, hogy jutok el ide?-Te

-Így.-Ő”

És utána probálkozz meghívással pl: kávé és hasónló megszólításokkal :D

2016. aug. 5. 23:04
 13/13 anonim válasza:

Mindennek megvan a maga ideje.:)

Lesz majd valaki, aki szerelmes lesz beléd és te viszonzod.

De tudod, amit nagyon szeretnénk, az nem fog megtörténi. Csak akkor, amikor nem is számítunk rá.

2016. aug. 13. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!