Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem látom magam csúnyának, de utálom hogy 15 éves vagyok 172cm magas és nem találok nálam magasabb rendes srácot. Nem akarok alacsonyabb barátot, ez baj?
ne aggódj :D én egy évvel vagyok idősebb nálad, és 4 centivel magasabb vagyok :D
ez amúgy jó dolog. A magas pasik nagyon elragadóak (a legtöbbjük)
és teljesen rendben van, hogy magasabb barátot akarsz :D
jó nagyra nőttél!
bár nekem mindegy, tömöm a kicsi, közepes nagy csajokat egyaránt xd
Nekem a magas pasi 195nél kezdődik és én 165 vagyok. Minden iszonyat relatív.
Ne aggódj kérdező, rengeteg 175nel magasabb pasi van :)
Én nagyon imádom a magas fiúkat, 180 alatt nem igazán nézek rá egy fiúra.
Sajnálom.
170 cm vagyok.
/L
Eleg sok magas srac van. Ne add fel :D
15/F 184cm
Ugyan ez, csak 14/L
Sajnállak. Mivel ezen nem tudsz változtatni, körbe kell venned magad emberekkel, akiknek így tetszel. :)
Szeretned kell magadat, főleg, hogy ez még igazán nem a világ vége. Egyre több 175+ nő van :) nézd meg Taylor Swiftet, ő is 180.
Én is mindig elcsodálkozok, amikor 180 cm - s lányoktól megkérdezem, zavarja - e őket a magasságuk, ők meg csak néznek, hogy miért zavarná. Na meg a fiúk, akiknek kifejezetten 80 felett tetszenek a lányok.
Egy ideje rájöttem, hogy ez csak környezet kérdése, az általános tele van '60 alatti, hülye törpékkel ( mármint nem akarok általánosítani, de pl. 150 cm -s FIÚ(!) osztálytársam állandóan a magasságommal szekal. Na meg a "barátnőim" is)
, attól még a világ tele normális emberekkel.
Sok sikert neked, sosrtárs. Nekem már valamennyire összejött, hogy elfogadjam magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!