Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsem meg?
Sziasztok. 1-2 hete megláttam egy lányt, akit már ismertem látásból. Akkor nagyon megtetszett a lány, de fogalmam sincs hogyan írjak rá, mi lenne a megfelelő. Több lányra is írtam már rá facebookon ilyen témában, de azokat sosem éreztem olyan komolynak/fontosnak, mint ezt. Félek hogy elrontom már azzal, ahogy ráírok, ezért kérem a ti segítségetek. Poénkodós lányról van szó, velem egykorú.
17/F
Én is így voltam, és egyik este facebookoltam, és gondoltam, hogy milyen veszteni valóm van. Ígyhát ráírtam. Hát azt kell mondjam, hogy kár lett volna, ha nem írtam volna rá.
Csak annyi kell, hogy kitaláld, mi iránt érdeklődhet. Ez általában kiderül az első 5 percben. Aztán ha már ez megvan, és te is alkalmazkodsz hozzá, rövid időn belül egy hullámhosszon lesztek. A többi meg a te dolgod.
Én azt javaslom, kedves kérdező, hogy vedd a bátorságot és írj rá!
Sok szerencsét! Remélem tudtam segíteni! :)
nézd meg, milyen csoportokban van benne, milyen oldalakat kedvel.
az jó kiindulási alap lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!