Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogyan tudnék ismerkedni, egyre magányosabb vagyok. Mit tegyek?
Átlagos lánynak tartom magam, soha nem volt gondom magammal, de úgy gondolom manapság egy kissé félősebb lánynak elég nehéz dolga van ismerkedés terén. Barátnőm sincs sok, de barátom se volt még soha és ez kezd zavarni egyre jobban, ahogy egyre idősebb leszek.
Buliba nem szeretek járni, máshol meg a fiúk se mernek csak úgy lányokat leszólítani, nemhogy én lányként. Suliba sincs sok lehetőség ismerkedni, szóval kezdek egyre magányosabb lenni. Arra gondoltam, hogy keresek valami hobbit hátha ott, de ha valakinek van még más ötlete szívesen várom. Most nemcsak pasizásra gondolok, hanem csak úgy új embereket megismerni valahogy, hogy ne unatkozzak nyáron.
18/L
Ha nem vagy bulizós, akkor talán kicsit nehezebb, de azért eljárhatsz olyan koncertekre, amik érdekelnek, vagy csak a barátnőiddel ide-oda - sosem tudhatod, mikor ismersz meg valakit akivel kölcsönösen tetszetek egymásnak, de az biztos hogy otthon ülve soha! :)
Egyébként meg ez nem verseny. Én 19 éves srác vagyok, nekem sem volt még soha barátnőm, csak kavartam fesztiválokon/bulikon. Már lehetett volna több is, de vagy elszúrtam, vagy nem tetszett annyira az illető, hogy összejöjjünk. Néha engem is zavar a helyzet, de végülis addig nincs is értelme egy kapcsolatnak, amíg nem érzed azt, hogy nagyon szeretnéd, nem igaz? :)
Ha gondolod írj :)
Ezen az oldalon is tudsz ismerkedni. Ha gondolod írhatsz.
20/F
Írj nekem privit, barátkozzunk. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!