Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Macskákkal fogok meghalni, igaz?
Húha!előre is elnézést a helyesírásom ért. Szóval sokszor látom hogy ilyen kérdéseket írnak ki. Úgyhogy úgy gondoltam, én is kiírok egyet, mert miért ne? Nem vesztek sokat.
Kezdjük is: (külsővel kezdek mert mindenki ezzel kezd) úgy gondolom, hogy külsőre teljesen átlagos vagyok. 165cm magas és 50kg vagyok. Kék szemem van, nem tudom hogy kerek vagy csík magamnak nem tudom eldönteni. Na mindegy, barna válig érő hajam van frufruval. Általában bő pólót/pulcsit hordok farmerral, mert szerintem ez kényelmes. Az ismerőseim szerint cuki vagyok, de szerintem csak a frufru miatt mondják.
Mindegyis, jöjjön a belső: én vagyok az a lány aki a sok sulis szelfin a háttérben olvas. Imádom a dagadt macskákat(avékonyakatis) öhm nagyon félénk vagyok. Rocker vagyok, keményen űzöm a szakmát még acélbetétes bakancsom is van, ami elég hülyén néz ki a 36-os lábamon.
Eléggé antiszociális vagyok, a nyaram csúcs pontja az volt hogy elértem Lux 6. szintű hős izéjét.(lol) igazából ezt egy kis önbizalom növelésnek szántam, mert nem vagyok híres a fiúk körében. Mivel ez név nélküli, ezért nem annyira gáz ha beégnék. A helyesírásom azért ilyen pocsék mert annyi mindent leszeretnék írni, és így össze kuszálódik minden.
Ha írsz várost is esetleg küldök képet is veszteni valóm nincs, nem?
15/l
Fiatal vagy.
Lesz párod, mindenkinek van. Egyszer ráunnak a sarki lányokra és kapcsolatot akarnak. De még van időd, emiatt nem kell aggódni.
Szívesen beszélgetnék veled, magamra ismertem, abból amit leírtál. ;)
16/L
Ez igy teljesen tokeletes, nem tudom mi a bajod o.O
Egy kep johet Veszprembe is. En is kivancsi lettem
Tökéletes vagy!!
Egy szintén rocker 17 éves srác
Jöhet a kép, madocsai vagyok
részben magamra ismertem
jöhet a kép
Sopron 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!