Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Macskákkal fogok meghalni, igaz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Macskákkal fogok meghalni, igaz?

Figyelt kérdés

Húha!előre is elnézést a helyesírásom ért. Szóval sokszor látom hogy ilyen kérdéseket írnak ki. Úgyhogy úgy gondoltam, én is kiírok egyet, mert miért ne? Nem vesztek sokat.

Kezdjük is: (külsővel kezdek mert mindenki ezzel kezd) úgy gondolom, hogy külsőre teljesen átlagos vagyok. 165cm magas és 50kg vagyok. Kék szemem van, nem tudom hogy kerek vagy csík magamnak nem tudom eldönteni. Na mindegy, barna válig érő hajam van frufruval. Általában bő pólót/pulcsit hordok farmerral, mert szerintem ez kényelmes. Az ismerőseim szerint cuki vagyok, de szerintem csak a frufru miatt mondják.

Mindegyis, jöjjön a belső: én vagyok az a lány aki a sok sulis szelfin a háttérben olvas. Imádom a dagadt macskákat(avékonyakatis) öhm nagyon félénk vagyok. Rocker vagyok, keményen űzöm a szakmát még acélbetétes bakancsom is van, ami elég hülyén néz ki a 36-os lábamon.

Eléggé antiszociális vagyok, a nyaram csúcs pontja az volt hogy elértem Lux 6. szintű hős izéjét.(lol) igazából ezt egy kis önbizalom növelésnek szántam, mert nem vagyok híres a fiúk körében. Mivel ez név nélküli, ezért nem annyira gáz ha beégnék. A helyesírásom azért ilyen pocsék mert annyi mindent leszeretnék írni, és így össze kuszálódik minden.

Ha írsz várost is esetleg küldök képet is veszteni valóm nincs, nem?

15/l

#antiszociális #húhaeztismegtettem
2016. júl. 22. 23:59
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Pest 17/F jöhet a kép:D
2016. júl. 23. 00:07
 2/26 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy.

Lesz párod, mindenkinek van. Egyszer ráunnak a sarki lányokra és kapcsolatot akarnak. De még van időd, emiatt nem kell aggódni.

Szívesen beszélgetnék veled, magamra ismertem, abból amit leírtál. ;)

16/L

2016. júl. 23. 00:08
 3/26 anonim ***** válasza:
Magamra ismertem csak annyi különbséggel hogy én fiú vagyok és a kutyákal vagyok így meg nah meg persze lvl7 yasuora :)
2016. júl. 23. 00:14
 4/26 anonim ***** válasza:
Azta..bár rocker nem vagyok, de ebben én is magamra ismertem..miért nincs egy ilyen ember a környezetemben? T^T
2016. júl. 23. 00:15
 5/26 Firedoom ***** válasza:

Ez igy teljesen tokeletes, nem tudom mi a bajod o.O

Egy kep johet Veszprembe is. En is kivancsi lettem

2016. júl. 23. 00:20
 6/26 anonim ***** válasza:

Tökéletes vagy!!

Egy szintén rocker 17 éves srác

Jöhet a kép, madocsai vagyok

2016. júl. 23. 00:29
 7/26 anonim válasza:
Szia, én is kíváncsi lettem. Elküldenéd nekem is a képet? (Szeged)
2016. júl. 23. 00:44
 8/26 anonim ***** válasza:

részben magamra ismertem

jöhet a kép

Sopron 16/L

2016. júl. 23. 00:44
 9/26 anonim ***** válasza:
Tök ugyanolyan vagy, mint én :D Még nincs frufrum, de már tervezgetem, szerintem jobban állna, egyébként a külsőnk is passzol. Állítólag sokan szeretik a visszahúzódóbb lányokat, mondjuk én nem ezt tapasztalom, de ez részletkérdés. Én sem vagyok túl népszerű a fiúk körében (értsd: szabályosan undorodnak tőlem), de majd csak lesz valakink.. :D 15l
2016. júl. 23. 00:51
 10/26 anonim ***** válasza:

Szia. :)

Debreceni vagyok.

15F

2016. júl. 23. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!