Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek ilyen "klasszikus" romantikus fiúk?
Tudjátok, akik olyanokat mondanak, hogy "tiéd a szívem, kedvesem, nem tudok élni nélküled", folyton vörös rózsát vesznek szívük hölgyének, elegáns éttermekbe viszik és mindig fizetnek helyette, előreengedik az ajtóban (tudom, tudom, hogy megnézhessék a fenekét :D), meg úgy általában, úgy viselkednek, ahogy a klasszikus romantikus regény/filmhősök.
Nem ismerkedni akarok. Nekem hányingerem van a nyálas dolgoktól, az egyik barátnőm miatt érdekel. 17 éves, és nagyon zavarja, hogy még nem volt pasija, nem is csókolózott még, miközben a 14 éves húgának van pasija, meg már olyan is volt, hogy az osztálytársai piszkálták emiatt, stb. Saját bevallása szerine ez azért van, mert imádja a romantikus filmeket és könyveket, ezekben él, és képtelen kiszakadni belőlük. Kirángatni sem lehet, pedig sokszor próbáltam. Meg egyébként is elég finnyás. Kíváncsi vagyok, van-e esélye... :(
Az élet nem egy könyv vagy egy film. Én alapvetően udvarias vagyok, de romantikus csak akkor amikor kell. Ilyet, hogy "tied a szivem" soha nem mondanék, ez undorítóan nyálas. Viccnek is rossz hogy valaki ezért legyen oda....
19/f
Szerintem is elég vicces,ha valaki ezért van oda. Fel kéne világosítani,hogy ez csak a filmekben és a könyvekben létezik(azokban is csak a gagyibb fajtákban,amiket az elkeseredett,romantikára vágyó nőknek gyártanak).
16/L
Én annak tartom magam,és a barátnőm is így gondolja :)
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!