Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti milyennek találjátok ezt a magasság-súly arányt?
163 cm vagyok és 66 kg.
Egy kis leírás arról, hogy ez hogyan is néz ki: Van egy kis hasam, de szerintem nem annyira vészes. Látszik, hogy van rajtam felesleg, de nem nézek ki nagyon dagadtnak. A mellem D-s, ezért sokan mondták már, hogy a mellem miatt arányosnak tűnik ez a testalkat. Ha a lábaimat teljesen egymás mellé rakom, összeérnek a combjaim.
17/L
Kb. olyan az alakom, mint erről a képről a 25%-os nőnek. Kicsit jobban bemegy a derekam, de hasonló az alakunk.
Hat elviekben neked 60 es 45 kg kozott kene lenned. Ez a suly egy 170+ os lanynak lenne optimalis. Es ezek szerint h van hasad, nem is izombol all a sulytoblet, szoval szerintem egy 56 kgra erdemes lenne lefogyni mert szerintem ez egy kicsit sok.
Nekem is hasonlok az aranyaim egyb. en 173 cm vagyok es 77 kg. En 58 kgra probalok lemenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!