Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges ez, vagy csak a filmekben van?
Van olyan, hogy egy kalandkereső, nyitott lány megismer (esetleg kölcsönösen megszeret) egy lányt, vagy ez csak a filmekben létezik? Hogyan/hol tudnék ilyen embereket megismerni, akik nyitottak, kalandkeresők? Olyan lányt szeretnék, aki a közelemben él és ugyan úgy keresi a kalandokat, élményeket, sokszínű (de azért tudjak vele lépést tartani) és akár a bakancslistánkat is megvalósíthatnánk közösen...
Vagy ilyen csak a filmekben létezik?
16/L
Kaland alatt azt értem, hogy ne a szobában poshadjon és a legjobb program a filmnézés legyen neki, hanem el lehessen menni vele sétálni, kempingezni, piknikezni, bármi... legyen kreatív, szeressen kimozdulni
Azért nem tudom, hogy milyen szinten keresek ilyen lányt, hogy először csak barátok legyünk, de ne fájjon az sem, ha belészeretek :)
Én is mennék sátrazni, meg ejtőernyőzni, meg ilyn kalandosabb dolgokat csinálni
16/L/L\Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!