Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 10 év korkülönbséggel fogadnát...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 év korkülönbséggel fogadnátok a közeledést?

Figyelt kérdés

27 vagyok, és érdekelne, hogy egy 17-20 közötti lány mennyire befogadó egy korombeli srácot tekintve? A korosztályomban lévő lányok nagy része már házasságot és gyereket várna el, ami nem baj, de én nem tervezek még ezzel foglalkozni.

Lányok, ti hogy álltok a kérdéssel, 17 évesen bejönne egy 27 éves férfival lenni?

27F Bp

2016. júl. 17. 16:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%
A közeledését fogadnám, ha szimpatikus lenne, de hogy lennék-e vele, az már egy összetettebb kérdés. Úgy gondolom, hogy azzal nem veszítünk semmit, ha megismerjük egymást, utána pedig kiderülne, hogy van-e értelme esélyt adni a dolognak. 17/L
2016. júl. 18. 02:58
 12/27 anonim ***** válasza:
44%
#8 És mi közötök van hozzá hogy hány évesekkel kavarok?????!Az ég világon semmi , és én csak a kérdésre válaszoltam.
2016. júl. 18. 09:13
 13/27 anonim ***** válasza:
14%

#12:

"kavarok"

Kavarják a leveses fazék fölött. Azt ott kell.

Minden egyes mondatoddal a mi igazunkat támasztod alá. Szerintem ne válaszolj többet.

2016. júl. 18. 10:17
 14/27 anonim ***** válasza:
92%
19-20 évesen simán fogadnám a közeledését, ha nekem is tetszene a férfi. 7-8 év nem vészes, ha neked sincsenek olyan terveid, mint házasság és gyerek. Az idősebb férfiak mindig is jobban vonzottak. :)
2016. júl. 22. 09:04
 15/27 anonim ***** válasza:
83%
Srác vagyok, de szerintem nagyon nem helyén való, hogy ilyen korosztályban nézegetsz! Ismerkedjél sok más 20 éves kor feletti csajjal, mert te már felnőtt vagy és dolgozol, egy 17 éves kiscsaj pedig még középiskolás! A szülei tutira nem tolerálnák! Ha lenne egy korodbeli barátnőd, akkor majd beszéljétek meg ezt a családalapítós, kölykös, házasságos dolgot! Én sem akarok gyereket és házasságot. Még csak 20 vagyok, ez idővel változhat, de mégis remélem, hogy nem fog és majd a párommal meg fogjuk tudni beszélni mindezt! Gondolkozz el azon is, hogy mi lenne, ha te lennél egy 17 éves lány apja és ő járna egy 10 évvel idősebb sráccal! Még most ne tegye meg szerintem, hanem majd ha idősebb lesz, akkor járjon ilyen korkülönbségű férfival! 20/f
2016. aug. 1. 16:48
 16/27 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó válaszoló adom😄 èn is ezt gondolom^^
2016. aug. 4. 12:49
 17/27 anonim ***** válasza:
74%

Én simán fogadnám egy 10 évvel idősebb férfi közeledését, sőt az ennél nagyobb korkülönbség se jelentene nálam problémát. Sajnos tudom, hogy nem épp normális, de akkor is elsősorban a sokkal idősebbek vonzanak.

20/L

2016. aug. 4. 14:50
 18/27 A kérdező kommentje:
Igazából vélemények érdekelnek, nem pedig észosztás :) Köszi a kommentet!
2016. aug. 5. 13:29
 19/27 anonim ***** válasza:
55%
Én jobban vonzódom azokhoz, akik közel állnak hozzám korban, lefele egy évet, felfele maximum négyet engedek. 18/L
2016. aug. 18. 13:43
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

Hm.Szerintem a mai világban ha szétnéztek egyre inkább elfogadottabb hogy öt-tíz év nem jelent gondot.Főleg értem ezalatt hogy tini lányok húszonéves srácokkal vannak...

Ha esetleg valamelyik lány debrecen közeléből ismerkedni,írjon.

25f

2016. szept. 13. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!