Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti járnátok egy ilyen lánnyal? 😊
Figyelt kérdés
Külsö:
Barna göndör haj ami kb. váll alá ér.Sokak szerint szép arc.
Átlagos testalakt 160 centi.
Belső:
Okos kedves humoros és imádja az állatokat.😊
Szeret hülyülni.
Szereti a könyveket,filmeket és oda van a zenéért 😊
Tornázik (nem az a tesióra filing😂)
Rossz tulajdonság az hogy hogy hihetetlen forrofejű és hirtelen haragu.
Szóóóval ti járnatok vele?Ha nem miért nem? 😊😊
Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat 😊😊
14/L
2016. júl. 13. 19:54
13/20 A kérdező kommentje:
Miért irnek? 😁😁
2016. júl. 15. 18:41
15/20 zóna_pocok válasza:
Én két ilyen lánnyal is járnék.
16/20 anonim válasza:
emoji gave me cancer
amugy jol hangzik, de nem tudom hogy mennyire okosat takar az okos pl, nyilvan attol meg jo:D
ha az atlagos alatt a termeszetesen vekonyat erted (nem a csontsovanyt de nem is azt amin van felesleg) akkor adom:D
17/20 anonim válasza:
Én járnék veled imádom a lobbanékony lányokat...20 éves vagyok viszont ha kézen fogva járnánk egymás mellett senki nem mondaná meg hogy 6 év van köztünk mivel 168 cm vagyok és minden ismerõsöm azt mondja, hogy 16 évesnek nézek ki.
18/20 anonim válasza:
hááát, határeset (csak vicc volt :D) nem tudom igazából.. a barna haj nem nagyon jön be :/ + attól is függ egy kis százalékban hogy milyen zenéket hallgatsz, stb szóval sok mindentől szóval azt mondom hogy lehet de nem biztos.
19/20 A kérdező kommentje:
Szóval lehet de nem biztos... 😁 A lehető legjobb válasz 😂😂
2016. aug. 1. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!