Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy szerezzek barátot?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzek barátot? Hogyan lehet fiúkkal ismerkedni? 15/L

Figyelt kérdés
Magas karcsú lány vagyok és nem értem miért nincs barátom. Nem mondanám magam csúnyának, inkább átlagosnak. Sokan mondják, hogy nem igaz, hogy nincs pasim, biztos csak eltitkolom. Hát nincs, pedig szívesen megismernék már valakit aki normális.

2016. júl. 9. 10:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15 évesen ne az legyen a gondod, hogy nincs fiú ismerősöd. Ilyen korban a lány barátságokat kell elmélyíteni, hogy aztán egy életen át kitartsanak. Nem kell sok belőlük, elég 3-4, mondjuk a gimiből 1-2. Aztán ráérsz fiúkkal foglalkozni 18-20 éves korodban.Minél később kezded el, annál érettebb leszel magad is, tehát sokkal komolyabb fiút találhatsz magad mellé. Hogy hol? Bárhol. Akár a buszon is felfigyelhet rád valaki, ha olyan vagy, akire érdemes felfigyelni. Vagy járjál sportolni, biciklitúrákra, evezős kirándulásokra vagy színházba, a szünetben akadhat egy másik egyedül lévő fiatalember, vagy menjél képtárakba - a kulturált emberek ilyen helyeken fordulnak meg.
2016. júl. 10. 09:24
 12/19 anonim ***** válasza:

A lényeg az, hogy legyél türelmes. Róma sem egy nap alatt épült. Legyél önmagad, és akkor nem fogja érdekelni majd az illetőt, hogy "hogy nézel ki(jól/rosszul)". Ne játszd meg magad. ÉS ne menj bele az első kapcsolatba ami szembe jön, csak akkor, ha tényleg azt érzed, hogy az a személy megérdemel!

17/F

2016. júl. 10. 15:52
 13/19 anonim válasza:

Ha gondolod, én szívesen meg ismerkednék veled!

16/F (magas)

2016. júl. 10. 17:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha sokat beszélsz, főleg,ha hadarsz, az nagyon fárasztó tud lenni. Képzeld el,ha a férjed egyfolytában hadarva karattyolna neked valamit egy lakásban.
2016. júl. 11. 11:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Írj
2016. júl. 11. 16:00
 16/19 anonim ***** válasza:

#10 miért lennének pedofilok akik akarnak ismerkedni? B@sszus xDD énis szoktam ismerkedni nálam fiatalabbal de nem vagyok pedofil xD

kérdezőnek válaszolok aki kérdésed alá írt, mindegyikre írj rá :D

17f

2016. júl. 11. 16:07
 17/19 A kérdező kommentje:
#16 nem szeretek neten ismerkedni, ezért nem fogok ráírni mindenkire. Aki eddig rám írt azzal beszélgettem és küldtek képet is. De 1 messze laknak, 2 nem valami helyesek, 3 esetleg flúgosak is, 4 vagy túl idősek... Felesleges, de ha valaki azt gondolja, hogy helyes és normális akkor írhat (de tényleg csak akkor!!!)
2016. júl. 11. 18:02
 18/19 Vlagyimir Rosztov ***** válasza:
irj
2016. júl. 28. 16:35
 19/19 anonim ***** válasza:
En szivesen megismernelek, ha aktualis meg ;) 15F
2016. aug. 13. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!