Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Szóval xd Imádom ha velem foglalkoznak a fiúk,ezért gyakran keresem a társaságukat.Mondjuk ők is az enyémet a külsőm miatt.
A lányok szerint ribi vagyok.De én normális kapcsolatra vágyom egy fiúval,de nem megy,mert az összes ribinek kezel és csak dugasra kellenék nekik...
Segítsetek,el vagyok keseredve...orulnek egy jo kapcsolatnak de nem jott ossze eddig.
15/L
Ne a fiúkkal barátkozz, abból úgyse barátság lesz!
Menj a lányokkal, fogd vissza magad öltözködésben, és menni fog!:)
"Szóval xd Imádom ha velem foglalkoznak a fiúk,ezért gyakran keresem a társaságukat"
Mondjuk ezért. Egyfolytában velük vagy.
Ne álmodozz kapcsolatról addig, míg tele vagy fiúkkal. SENKI se akar olyan barátnőt, akinek mellette még van 20 fiú az életében és rajtuk lóg.
Szerintem ha nem akarsz egy rakás perverzet, ne küldj képet. Csak jótanács, a te döntésed :D
Egyébként ez valószínűleg a stílusod vagy viselkedésed miatt van. Esetleg a ruháid túl sokat mutatnak, de ezen ugye könnyebb segíteni.
A másik, hogy ha túlságosan is félreérthető a viselkedésed, vagy túl sokat engedsz meg a fiúknak. Azért pl ha egy csaj akinek amúgy van valakije beleül egy másik srác ölébe, meg nagyon sokat lóg rajta vagy folyamatosan ölelgeti, elég gázos. Az lenne a legjobb ha szereznél egy őszinte lány barátot, aki megmondaná hogy mi a baj (persze sértés nélkül!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!