Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális srácokat találni? 18/L
Figyelt kérdés
Nagyon elegem van már, hogy egy barátom sem volt még.
De egyszerűen nem találok kedves, okos, olvasni szerető, jóképű 18-21 év közötti fiúkat. Hova tűntek az ilyenek? Szórakozóhelyeken esély sincsen ilyet találni,vavy nekem volt csak balszerencsém eddig. Simán napközben az utcán meg nem nagyon lehet ismerkedni.
2016. júl. 2. 15:34
12/19 anonim válasza:
A kedves az okos és a jóképű ritkán találkozik egy emberben szinte soha. A kedves és az okos az még elő elő fordul gyakran. Az okos és jóképű is meg meg esik de már ritkább általában ki van balanszolva vagy okos vagy jól néz ki ritka hogy a kettő együtt jár, persze azért előfordul (mázlisták). De hogy valaki kedves és jóképű is legyen az nagyon ritka. Mivel az előnyös külsejű emberek jobban elvannak szállva magukkal ebből adódóan rendszerint nagy nagy $eggfejek... Az hogy te kifogj egy olyan embert aki kedves okos és még jóképű is és még te is bejöjj neki ahhoz irtózatosan nagy szerencse kell.
15/19 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok mint a kérdező.
16/19 anonim válasza:
Hmm ... Lehet találni, de a hol-ra nem tudom választ. 5-ből 4-nek pl. megfelelek, de szerintem a leglényegesebb hiányzik.
17/19 anonim válasza:
Szerintem magasra teszed a mércét:)
Már kb csak az maradt ki hogy legyen sportos meg gazdag és akkor valamelyik női napilapba be is kerülhetne ez az illető.
A kedves okossal még ha baj se lenne, akkor is 10 fiúból ha 1 szeret olvasni, de még ha ezek is mind bejönnek akkor még jóképű is legyen hát... azért ilyenre elég kevés esély van.
19/19 anonim válasza:
Kb. az összes jelző igaz rám, amiket felsoroltál, csak annyi, hogy én 15 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!