Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szoktak a 16 éves lányok ismerkedni?
Figyelt kérdés
Ha a bulit kizárjuk.
Mert már picit zavar, hogy engem senki sem vesz észre, és levegő vagyok. Tudom hogy nem vagyok egy hétszépség, de nálam csúnyábbnak is van barátja \._./
2016. júl. 1. 22:06
11/15 anonim válasza:
hallod neked hány accountod van? mert nem hiszem el hogy az idióta kommentjeidet vannak akik felszavazzák az enyémet meg nem, miközben egy tök alap dologról beszéltem. egy megszállott vagy. egy normális egyenjogúságért küzdő embernek is van egy kis józan esze de úgy tűnik te hiányában vagy.
12/15 anonim válasza:
Akkor megpróbálom elmagyarázni neked, hogy mit jelent az egyenjogúság - azt, hogy EGYETLEN mondatban sem szerepel az, hogy "ez a fiú dolga", vagy "ez a lány dolga".
Akkor lesz egyenjogúság, ha eltűnnek az ilyen mondatok.
13/15 A kérdező kommentje:
2016. júl. 4. 10:01
14/15 anonim válasza:
Biztos szép világ lenne (?) de ennek köze nincs az egyenjogúsághoz.
15/15 A kérdező kommentje:
Dehogynem. Lassan annyira egyenjogúak leszünk, hogy nem is lesz szükség férfi meg női nyilvános WC-re sem.:)
2016. júl. 4. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!