Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen barbizom, és kis műanyag állatkákkal játszom. Nagyon gáz?
Köszönöm a válaszokat! :)
Attól tartok egy kicsit, hogy új iskolába kerülök szeptemberben, és ha ők is rájönnek akkor lehet, sőt, biztos, hogy csúfolni fognak. Amúgy senki sem mondaná meg, hogy még ilyenekkel játszom, mert az ország egyik legjobb gimijébe fogok járni, matematika tagozatra, és orvosira mennék tovább, így gyerekes gondolkodásúnak sem mondanám magam. Köszönöm azoknak akik nem ítélnek el emiatt. :)
#10: Dehogynem. Gyerek. Nincs ebben a szóban semmi negatív, gyereknek lenni csodálatos dolog és egyszer lehetsz csak, szóval az utolsó pillanatig (18 éves korodik) ki kéne élvezni ezt az időszakot és nem öregíteni magadat... meg olyanokkal jönni, hogy egy 14 éves közel sem gyerek. 20 évesen is szétszeretkezheted magadat egy discoban meg leihatod magad, lesz rá időd bőven felnőttkorodban. 14 évesen inkább barbizni kéne, mintsem felnőttet játszani. Csak manapság olyan elkorcsult a világ, hogy szinte mindenki azt hiszi, hogy egy kiskorú felnőtt...
15/L
#15: Óriási hülyeségeket írsz. A 14 éves már korántsem gyerek ,de annyira már a 13 éves sem. A 12-13 éves kor a gyerekkor határa.
Biológiailag az ember 21 éves korában lesz "felnőtt" (helyesebb kifejezés ,ilyenkor áll le biológiailag fejlődésben).
De utána tudsz akár nézni a Wikipédián és másutt. Szóval nagyon nagy hülyeség.
Egyáltalán nem gáz. :)
Én 17 vagyok, és múltkor nekiálltam a 4 éves öcsémmel játszani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!