Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek kezdeményezni. Mit tegyek? 16/L
Van egy srác aki tetszik, most egy tanfolyamra járunk, és egy gimibe. Már régóta nézegettem, de most volt alkalmam jobban megfigyelni.:D (tudom, gázúl hangzik) Nem merek lépni. Hogy neki tetszem e, azt nem tudom, valószínűleg nem. Én csendes, félénk, visszahúzodó lány vagyok. Már hétfőn elhatároztam hogy legalább rámosolygok és szemezni fogok vele. De amint megpróbálom nem megy. Ránézek majd elpillantok máshová. Bár tegnap 1x probáltam megtartani a tekintetem, de 2mp-nél az sem tartott sokáig. Én azt nem látom hogy ő érdeklődne irántam, annyit vettem eddig észre hogy párszor összetalálkozik a tekintetünk, de én azonnal elpillantok. Eddig nem akartam pasit, meg senkit, de most úgy érzem ez más. Ma amikor ő a folyosó egyik végén volt, én meg a másikon, mintha rámnézett volna, hirtelen ránéztem és pont mintha engem nézett volna, nem kaptam el a fejem, és ő sem. De pillanatok mulva is arra állt a feje, tehát nem engem nézett. Pedig úgy éreztem magam mint akivel elindul felfele a lift.:D Biztos voltam benne hogy engem nézett, de nem tudom eldönteni. Vagy amikor mentem be az osztályba, akkor is éreztem magamon valakinek a tekintetét. Vagy már lehet hogy megbolondultam.:D
Segítsetek, mit tegyek? Hogy nyissak felé? Én nem tudok idegenekhez odamenni és beszélgetni mert akkor lefagyok, és csak kínos csend lenne.
Nem akartam ellenszenvestek tűnni, bocsi.:c
Még csak most fogtam fel a videó lényegét.:D Tényleg jó videó, segít.
Annyi köszönésig eljutottam hogy visszaköszönök neki, de basszus annyira félénk vagyok, és ebben szerepet játszik az önbizalomhiányom is.
Egyébként köszönöm a válaszokat!:)
Vicceld meg így:
ThatWasEpic - Almost Kissing Strangers Prank
https://www.youtube.com/watch?v=5mEMWe4558I
Nem kell lazának lenni folyton, csak az alkalmakat megragadni
Szerintem ezek a csatornák nagyon jók.
Majd megnézem a csatornát milyen videók vannak.:D de szerintem nem fogom megviccelni.:D
Tulajdonképpen nem szoktam nyálcsorgatós lenni, nem is értem mi ütött belém.
De ha én nem kezdeményezek akkor semmi nem lesz. Eddig senki nem keresett engem fel, egy fiú volt, aki a gyerekes viselkedésével elriasztott. Mert a legjobb barátnőmet be akarta fűzni hogy hozzon össze vele, és nekem is olyanokat írt hogy mit tartok gyerekesnek... És szerintem ez a viselkedés nem helyénvaló, ha valamit akar nekem mondja el és ne másnak...
Én is annak a híve vagyok hogy a fiú jöjjön oda, vagy legalább írjon facebookon (amit nem szeretek). Nem a lányok dolga kezdeményezni, de ha egy lánynak tetszik valki, várja ki amíg jön egy fiú akinek tetszik és hátha bejön?
Ha bejövök neki bejövök, ha nem, akkor nem, de azért próbálok kezdeményezni.:)
Köszönöm még 1x a válaszokat, az utolsó videó nagyon jó.:D Azon felnevettem.:D Nekem is hasonló arckifejezésem lenne az biztos.:D
#15:
"De ha én nem kezdeményezek akkor semmi nem lesz."
És? Nem fogsz belehalni.....
Viszont így ellent mondasz a saját felfogásodnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!