Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok egy normális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy normális fiút?

Figyelt kérdés

Kedves, okos vagyok

A külsőm átlagos

2016. jún. 20. 21:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Írhatsz, ha gondolod. :) 18/F
2016. jún. 20. 22:42
 12/17 anonim ***** válasza:
Én sem találok... 14/L várom a priviket :D
2016. jún. 20. 22:42
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

Mert csak az olyanok kozott keresel akik rohadt jol neznek ki. Illetve csak ilyet akarsz. Abba nem gondols bele h kevesbe helyes fiuk a normalisak.

16/l

2016. jún. 20. 22:50
 14/17 anonim ***** válasza:
70%

Az utolsónak szerintem igaza van.

Az összes nő az álompasija után hajt és mindig a legtökéletesebbet akarja.

A többit pedig észre sem veszi ,csak mikor már késő. Avagy hosszú évek után ,mikor rájön ,hogy más fiúk is vannak.

Szóval vagy most is emberszámba veszed a nem tökéletesebbeket ,vagy majd pár év múlva kinövöd és lesz normális fiúd. (persze nem lehetetlen ,hogy egy sokak számára tökéletesben találod meg az igazit és a boldogságot.)

2016. jún. 21. 06:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok sajnos :D

Kevés az olyan fiú, aki tetszik :/

2016. jún. 21. 18:56
 16/17 anonim válasza:
Mert fizetős lány vagy és drága. :c
2016. jún. 25. 01:01
 17/17 A kérdező kommentje:
#16os neked csak ezerötccá :*
2016. jún. 25. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!