Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiu csak a sexet akarja?
Figyelt kérdés
Facebookon chataltam egy fiuval es az elso kerdese az volt hogy vane melllem meg ha van kuldjek kepett .Minden fiu csak bolondittsa a lanyokat???2016. jún. 19. 12:25
1/8 anonim válasza:
Xd.. NEm csak a lányoknak az olyan külsejű fiúk kellenek, akik igen :D
2/8 anonim válasza:
Nem, nem mindegyik, de vannak ilyenek is sajnos, nem egy. Ez ugyanaz mint a lányoknál. Nem mind ribi, de van jó pár. 19l
3/8 anonim válasza:
engem nem a szex érdekel egy lányban,én kapcsolatot akarok és idővel úgyis eljön aminek kell
4/8 anonim válasza:
Igen, eddig akivel találkoztam, teljesen más típusúak voltak, máshol ismertem meg őket, máshogy adták elő magukat, de igazából mindegyiknek csak a szex számított vagy az volt a legfontosabb.
5/8 anonim válasza:
Aki ide ír azt lepontozzák egyből, ez egy troll kérdés emberek!
6/8 anonim válasza:
Lányokkal is jártam így, rögtön rátért a lényegre! 21/F
7/8 anonim válasza:
#5: ne törödja vele!Divat! Sokan élvezik!
8/8 anonim válasza:
Igen ebből lesznek a házasságok... Milyen okos kérdéseid vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!