Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Justin Biebert hallgatok, és fan vagyok vélemény? 17/F
Figyelt kérdés
2016. jún. 18. 15:06
2/20 anonim válasza:
Te jó ég. Remélem, csak viccelsz.
3/20 anonim válasza:
Én is szeretem a dalait lány létemre, nincs ebben semmi. Mindenki azt hallgat amit akar. Ha valaki ezért le idiótáz vagy le b*ziz, az csak őt minősíti!
4/20 anonim válasza:
Pár számát én is imádom, szóval nem nagyon zavarna :D
Persze csak akkor ha nem egy őrült fangirl (tehát mindenhol Bieberes cuccok a szobájában, stb...)
16/l
5/20 A kérdező kommentje:
akarok venni pólót csak nem tudok sehol
albumot is
2016. jún. 18. 15:20
6/20 anonim válasza:
Azt azért vágod hogy eddig csak csajok biztattak.
Vágod?
8/20 anonim válasza:
Tényleg, bocsi.
De most komolyan vesz a JB pólót és bemegy a suliba, hányan fogják búzának nézni?
9/20 anonim válasza:
Suliban 17-18 éves fiúknak példaképe, és imádják őt a lányok.
Belsőn úgysem változat.. :D Meg JB nem is vészes külsőre, 1-2 dalocskája még nekem is tetszik. :)
10/20 anonim válasza:
Madarat tollàról, embert baràtjàról...
Az vagy, amit megeszel...
Soroljam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!