Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok! Hogyha van egy ciganylany, aki nagyon ciganyos meg minden, de nyitott veled szemben es latyatok hogy kedves, es nem olyan, meg mindig nem johet szoba?
Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 01:11
11/34 anonim válasza:
A cigányság nem kizáró ok, a műveletlenség, igénytelenség viszont az lehet. A te helyesírásoddal pl. nem sok esélyed van egy tanult fiúnál.
12/34 anonim válasza:
nálam abszolút kizáró ok. ha a csaj még normális is lenne, kizárt, hogy a családja is olyan. nem kérek erőszakos fiútestvérekből, fenyegető nagybácsikból egy esetleges szakítás után.
13/34 anonim válasza:
Ez csak a lánytól függ. Az hogy cigány, nem kizáró ok egyáltalán nálam, sőt, kifejezetten szépnek szoktam a tizenéves cigánylányokat látni :)
14/34 anonim válasza:
Nem járnék cigány lánnyal.
Ha még normális, akkor sem. A család is egy veszély forrás, hát még a féltékeny kancigányok.
Nem bántásból írtam ezt.
15/34 anonim válasza:
Nem a börszine alapján fogok dönteni.. pedig rocker srác vok:'D, de én öszejönnék bárkivel aki megtetszik, viszont elentétbe aki más embert csak börszin miatt is utál azokat nem szeretem.
16/34 anonim válasza:
6. Leht szar hejen élek, de akiket én ismerek cigányt/félcigányt hétvégén azer nem jönek bulizni mer othon takaritanak :d dee méé :d
17/34 anonim válasza:
15# A cigányság nagy része utálja a rockereket.
Ruházat, és műfaj alapján ítélkeznek, azaz rasszisták. :D
18/34 anonim válasza:
Érdekes módon engem nem utálnak hehe
19/34 A kérdező kommentje:
annyira felre ismertek hogy nem igaz.nem vagyok tul okos, de nagy a szivem, es ha azmiatt utaltok akkor ti se vagytok azok :D de elszomorito mert ugytuik a tobseg nem meg akkor is ha lattyak hogy kedves vagyok. pedig ugy elhittem :(
2016. jún. 15. 20:03
20/34 anonim válasza:
Mindegy csak ne legyél dagadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!