Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek a kiszemeltemhez?
". Viszont ha odamegyek, és kezdeményezek, akkor talán azt hiszi majd, hogy minden fiúval ezt teszem."
Na, én pontosan ezt hinném. Srác létemre nem szeretem a női kezdeményezést, pont emiatt. Meg lányoktól ez a kapcsolathajhászás, nem tetszik. Én azt szeretem,ha van bennük tartás és büszkeség és megvárják, míg a fiú kezdeményez, ha meg nem teszi, akkor megteszi más.
Most itt rajtam kívül mindenki le fogja írni,hogy nyugodtan kezdeményezz. Nekem ilyen felfogásom van, de nem hiszem,hogy hülyeségeket írok és figyelmen kívül kéne hagyni.
Az érintetlenséged pedig semleges dolog, abból a szempontból,hogy ha megvannak az értékes tulajdonságok benned, akkor mindegy,hogy volt-e már barátod vagy nem. A másik szempontból viszont pozitív, ha azt nézzük, a mai lányok jókora része mit művel.....
Szóval semmiképp nem negatív!
Köszönöm a válaszokat :)
A másik dolog pedig az, hogy lehet kicsit analóg vagyok, de azt szeretném, hogy az első az utolsó is legyen. Mivel nem szeretném, hogy ha megtalálom majd az igazit, a fiú csak egy legyen a sok közül... Emiatt sem tartom jó ötletnek azt, hogy én kezdeményezzek, mert ha esetleg tetszem a fiúnak de gyáva volt lépni, az már rég rossz, olyat szeretnék, aki bármit megtenne azért, hogy vele legyek. Persze normális kereteken belül értem azt a mindent. Szóval egy határozott fiút szeretnék, aki hosszú távra lenne velem.
#4: Tetszik a gondolkodásod! :) És az is,hogy vannak elveid.
Biztos lesz olyan srác, aki majd kezdeményezni fog. De fel kell készülnöd rá,hogy nyitott legyél, mivel zárkózott vagy. Én pl. nagyon szeretem, ha egy zárkózottabb lány megnyílik nekem, mert ez a bizalom jele és jó érzéssel tölt el, ha nekem sikerül őt nyitottabbá tenni :) Azt vettem észre,hogy a zárkózottabb lányok egyébként nagyon aranyosak és jófejek, akár intelligensek. Szóval nekem szimpatikusabbak nagy általánosságban véve, mint a nyíltabbak. Szóval a zárkózottság miatt nem kell félned :)
Nagyon jó,hogy hosszasan akarsz ismerkedni a másikkal, de ügyelj arra,hogy ismerkedés közben jeleket is küldj. Mert ha nem teszed, akkor a srác azt fogja hinni, hogy csak szórakozol vele, nem kell neked.
Arra pedig fel kell készülnöd, hogy nem biztos, hogy örökre együtt leszel az első barátoddal. De a hozzáállásod nagyon jó, mert ebből is látszik, hogy komolyra tervezel!
Az érzelmi "bántás" olyan dolog, amire sajnos fel kell készülni. Akár egy kapcsolatot illetően, akár más dolog terén. Ne félj ettől, ilyen dolgokon már mindenki átesett, akinek volt már párkapcsolata vagy bármilyen érzelmi kapcsolata. Mondhatni,hogy ez egy megszokott dolog, te is túllennél rajta.
És szerintem,ha egy fiú gyáva lépni, nem jelenti,hogy nem lennél neki elég jó. Mert ránézésre senki nem fogja tudni, hogy milyen belső értékekkel rendelkezel, márpedig valaki az alapján fog akarni hosszú távra tervezni. Persze ha már beszélőviszonyban vagytok és a srác akkor töketlenkedik,úgy már megint más a helyzet és igazad van.
A leírásod alapján olyan lány lehetsz, akinek vannak értékei. És ez nálam pl. nagyon-nagyon fontos! :) Lesz olyan ember, aki értékelni fog téged!
Remélem, segítettem!:)
Hűha, komoly dolgok ezek, de örülök. Én is hasonlóan gondolkodok. Én férjet szeretnék és nem barátot vagy hasonlót, nem szeretnék senkit bolonditani. Én már lassan 20 éves vagyok és én nekem is hasonló okok miatt nem volt még barátom. Egy ideig egyszerűen túl fiatalnak tartottam magam hozzá. Mostanra viszont már elégé elkezdtem ezen gondolkodni meg erre vágyni. Csak annyi a különbség köztünk hogy nekem sok fiú barátom van, és nagyon szeretem őket (értsd jól)
Szeretek fiúkkal barátkozni mert annyira egyszerű emberek és könnyű őket megérteni, ugyanakkor nagyon jó beszélgető partnerek és logni is jó velük :D.
Én azt tanácsolom neked hogy attól még hogy eljutottál arra a pontra, hogy oké, érett vagyok egy kapcsolatra még nem jelenti azt hogy bele is kell rohanj. Ismerkedj. Ismerkedj fiúkkal, lányokkal, ismerd ki egy kicsit a másik nemet. Semmi rossz nincs abban ha fiúkkal ismerkedsz, ők is ugyanolyan emberek. Csak arra figyelj hogy ha fura lesz a dolog, meg amúgy is mindig tiszták és világosak legyenek a szandekaid a másik féllel szemben. Aztán majd ha egy igazán különleges emberrel találkozol, lehet többet is csinálni (értem itt kettesben elmenni valahová ). És ha majd ezzel az igazán különleges fiúval talalkozol, a dolgok maguktól fognak menni. Majd ő elhiv valahová, majd ő kezdeményezi az első csókot, légy nyugodt.
Szóval igyekezz megtartani a kapcsolataidat a fiúkkal az ismerkedés és a baratkozas szintjén, aztán majd ha egy kedves fiúval talalkozol ráérsz akkor agyalni rajta. Akkor majd a figyelnessegeddel te is meg o is mindent elarutok majd egymásnak.Nehéz érzelmek nélkül ismerkedni, de nem lehetetlen.
Ja, és az első fiú akihez odamesz és beszélgettek esetleg közelebb kerül hozzád nem lesz feltétlenül a terjed. Ezt azért tisztazd magadban, nehogy csalodj :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!