Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok egy ilyen fiúval?
Külső:174 cm magas, 64 kg, sportosabb testalkat, átlagosnak mondható arc, barna szem, sötétbarna haj.
Belső: Nos, először is komolyabbnak mondanám(írnám) magam a kortársaimnál, de néha rámjön az 5 perc,olyankor eléggé elviselhetetlen vagyok.Intellektusomat tekintve nem számítok annyira hülyének, némely tanár már-már azt mondja, hogy jó képességű vagyok, noha ezt nem mindig hiszem el...Rendelkezem némi humorfélével is, amiről eléggé megoszlik a vélemény.Van,aki viccesnek tart, van, aki elviselhetetlennek.(Ki érti ezt?)Alapjáraton kedves vagyok, de néha rohadtul bunkó tudok lenni, de ezt sosem gondolom komolyan. A lányokkal és az idősekkel általában udvarias vagyok. Szeretem kiforgatni az emberek szavait, ami néha szintén nagyon irritáló tud lenni. Szeretek sportolni(focizni, futni, biciklizni), zenét hallgatni(ezen a téren bármire vevő vagyok, de inkább az alternatív rock felé kacsintgatok,a magyar rappet és a popot rühellem).Szeretek sorozatokat, filmeket nézni, bámulni a naplementét, és ehhez hasonló mainstream dolgok.Nem vagyok az a bulizós fajta, ritkán iszom alkoholt, azt is csak társaságban, nem cigizek és nem is szeretnék.
Próbáltam vegyesen pozitív-negatív tulajdonságokat is összeszedni,hogy azért valamilyen szinten reális legyen.
17/F
Őszintén nem tökmindegy?? Ha kell neked valaki, akkor ismerkedj.. Mivel ki írtad ezt a kérdést valószínűleg valami komoly gondod lehet, amit nem ismersz el..
NEM! NEM! ÉS NEM járnék..
amiket leirtal az alapjan nem lehetsz rossz tarsasag. es senki sem tokeletes es az jo pont ha fel tudod merni a hibaidat :D
mar csak talalj egy lanyt aki ezt ertekelni tudja
16L
Persze:D Nálam az már jó sok plusz pont ha Nincs cigi (rühellem), van tisztelet, és amúgy a szókifirgatós dolgot gyakran eljátszom én is, pedig nem mindig értikelik. Elviselhetetlen tökéletes, szeretek veszekedni is xd. Az meg mégjobb, ha érettebben gondolkodsz. Ideál:D *pacsi*
Sok sikert, találd meg a hozzádvalót:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!