Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tökéletes lányt keresem, merre találom?
Mosson, főzzön, takarítson, legyen megértő, aranyos, játékos, bolondos, okos, vicces, mosolygós, optimista, empatikus, ágyban néha kicsit vad, mozgékony, sportos 170 cm körül, legyen vékony formás alakja, kerek-feszes feneke, és természetes szép arca:3 Lehetőleg 18-19 év körüli legyen, szeressen vadulni a való életben is, de lehessen vele nyugodtan is ellenni:D És nem utolsó sorban legyen hűséges:D
Ha valamit kihagytam még írom:D
Nem értem miért kell ilyen elvárásokat támasztani a lányok elé, persze legyenek, de ne ez alapján keress ember. Mindenki változik folyamatosan, olyat keress/találj akivel jól eltudsz lenni és a többi majd kialakul.
Nálam egyébként ami bevált dolog, nem keresem őket mindenáron, hanem ahogy jön az élet és ez most nem ilyen yolo szöveg, de a legcsodálatosabb lányokat akiket megismertem egyiket sem kerestem, hanem valahogy így összehozott minket az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!