Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért az idősebb pasikat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az idősebb pasikat kedvelem?

Figyelt kérdés
Nagyon vonzónak tartom a 40-50 éves férfiakat.Lehet ebből gondom?Szimplán apakomplexus?Kifogom nőni? 17/L

2016. jún. 3. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Jaja, ez apakomplexusnak tuni...
2016. jún. 3. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem biztos hogy az. De ezt neked kellene tudnod.
2016. jún. 3. 20:38
 3/7 anonim válasza:
29%
Valószínű, hogy apakomplexus. Azt nem kinőni kell, hanem helyretenni :) Nekem pl. azért volt fiatalabb koromban, mert apukám végigdolgozta a gyerekkorom, sosem láttam és hiányzott egy apa alkat (általában ilyesmi a forrás, vagy elvált szülők stb..) Aztán helyre tettem magamban a dolgokat, megbocsátottam neki és azóta nem az idősebb pasik vonzanak :) Vagy az is lehet, hogy mondjuk anyagi biztonságot látsz bennük (olyan vajnatimi-félésen..), mert nem stabil az anyagi háttered. Vagy így valami tulajdonságot megtalálsz bennük, amit a korosztályodbeliekben csak ritkán ( pl felelősségteljesebbnek gondolod őket, vagy figyelmesebbnek), de majd úgyis rájössz idővel, ahogy tapasztalatod lesz, hogy nem kortól függ a dolog :)
2016. jún. 3. 21:37
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem randizunk? :D
2016. jún. 3. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
45%

Az első anál, olyan mint az első kocsi... Nem akarod majd, de ígyis-úgyis megkapod apádtól...

Khm, igen, ki fogod nőni.

2016. jún. 3. 22:10
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Vesztemre en a korodbelieket kedvelem negyveneskent...es mar volt tobb ilyen kapcsolatom, nagy korkulonbseggel. Ne kuzdj ellene, eld meg!
2016. jún. 3. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell szerintem sem kinőni belőle. 😊 Ha neked ez jó akkor csináld,csak óvatosan és fontold meg,nehogy megbándd később. Ha jó a kapcsolatod apukáddal akkor nem apakomplexus. Én is az idősebbeket szeretem. 30-45,de kinézet is kell ahhoz! Nekem a viszonyom apukámmal teljesen jó,nem váltak el a szüleim,tehát ez nem apakomplexus. 😊 Ha szeretnél beszélgetni akkor írj privátba. Meghallgatlak😊 15/L
2016. aug. 5. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!