Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Hova dugtátok az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hova dugtátok az önbecsülésetek?

Figyelt kérdés
Fiatalabb lányok körében annyira jellemző, hogy szarnak tartják magukat, mindig csak azt emelik ki amikbe rosszak, még ha mellette 99 dologba nagyon jók is. Miért így próbáljátok felhívni magatokra a figyelmet? Miért így erőszakoljátok ki a törődést?
2016. máj. 26. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:

1) mert a mai fiúknál csak így lehet elérni

2) manapság egyre több az önbizalom hiányos/ön kép zavaros ember tehát... Következtess

Ja és 3) vagy ez vagy egoistának tartanak... Soha semmi nem lesz elég jó.

Meg egy lány szereti azt hallani hogy milyen szép ügyes okos... Stb. De most ha azt mondja ,,tudom" meg hogy ,,én ebben meg abban nagyon tehetséges vagyok" akkor ezért már nem annyira fogják dícsérni...

Tehát az egész fő alapja az hogy mindenki akar valahoba tartozni nem akarják hogy utálják, kiközösítsék őket és szeretik hallani a bókokat...

Ennyi. Remélem érthetően fogalmaztam meg... Ha nem akkor bocsi

2016. máj. 26. 18:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze értem amit írsz. De szerintem az úgy sokkal vonzóbb, ha egy lány tisztában van az értékeivel, pont ezért nem erőszakol ki ilyesfajta megerősítéseket. Így jobban tudnám én értékelni őket.
2016. máj. 26. 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért van az, hogy minden kérdés a lányokat, vagy a pávákat (akiket nem tartanak férfinak) szapulja?
2016. máj. 26. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom mi a jellemző mi nem, de èn 14 èvesen nem szarnak tartom magam, csak nem szeretem. Nem várom el másoktól, hogy csak azèrt is dicsèrgessenek, mert ilyenkor reflex szerűen jön, hogy nem is igaz. Ha megkèrdezik tőlem mibe vagyok jó, nem tudok felsorolni semmit, míg ha azt kèrdezik mibe vagyok rossz órákig tudnám ecsetelni. Nem azèrt csinalom hogy megjátszam, meg kicsaljam a bókokat az emberekből, nem is mondom mindig hogy szar vagyok, csak ha rákèrdeznek, megemlítenek valamit. De van egy ismerősöm aki fiú, ès mindig azt mondta mennyire bèna, meg csúnya. Egyszer megelègeltem hogy mindig ezt hajtogatja, ès rávágtam, hogy "tudom". Na azóta se csinálja, ès így sokkal normálisabb lett :D.
2016. máj. 26. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!