Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hey emberek! :D Miért taszítok el magamtól mindenkit aki szimpatikus nekem akaratlanul?
Figyelt kérdés
A probléma az lenne, hogy mikor ismerkedni szeretnének velem olyan emberek akik szimpatikusak nekem, akkor teljesen negatív vagyok, visszautasító, és lehangoló.. És egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal, pedig belül jól esik hogy törődnek velem.. Az a helyzet, hogy van egy traumám, ami miatt nehezen bízok az emberekben, de érdekes módon a kevésbé, vagy egyáltalán nem szimpatikus emberekkel meg nagyon faszán lazán el tudok dumálni, pozitív vagyok, állandóan viccelődök meg ilyenek.. És még csak nem is ők akarnak ismerkedni, hanem én megyek oda hozzájuk, pedig már ránézésre is két külön világ vagyunk.. Számomra dögunalmas a társaság, és teljesen érzem hogy nem vagyunk egy hullámhosszon, illetve mikor velük beszélgetek más embereken jár az eszem.. Azokat az embereket akik meg szimpatikusak csak nézem, és belül sírok, hogy miért nem ott vagyok velük. Szóval valaki érti hogy mi a kuki van? Mert szétrobbanok.:'(2016. máj. 26. 16:25
1/4 A kérdező kommentje:
Kicsit értelmesebbre átfogalmazva a fő kérdést: Miért taszítok el magamtól mindenkit akaratlanul, aki szimpatikus nekem?*
2016. máj. 26. 16:26
2/4 Andicika válasza:
A nem szimpi embereknél azt gondolod, hogy neked nem kellenek és tervezel velük jövőt,és nincs miért idegeskedni. Ennek a fordítottja a szimpi embereknél ;)
3/4 A kérdező kommentje:
de nem csak párkapcsolatra, illetve lányoknál értem, hanem haverokra, baráti körökre. am 20/f
2016. máj. 26. 16:29
4/4 A kérdező kommentje:
Mintha direkt taszítanám bele magam a rosszba, és tagadnám meg magamtól a jót.:@
2016. máj. 26. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!