Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire gáz ha tetszenek a duci fiúk?
Amikor elmondtam a barátnőimnek, hogy bejön ha egy fiún van felesleg teljesen kiröhögtek. és egyszer mikor azt mondtam egy osztálytársamnak(ducibb fiú) hogy szerintem jól néz ki ő is röhögött és azt mondta, hogy ne akarjam megszivatni mert úgy sem hiszi el. Ez tényleg ennyire furcsa??
15l
Ha tényleg bejönnek kívánom találj egy kedves srácot és légy boldog.
Nem gáz hisz kinek mi a jó én pl szeretem (a tankcsapdát de lehet valaki ki nem állhatja és ezért nekem le kéne mondanom róla dehogy)
Hát én nem találkoztam még ilyen lánnyal...
15F
Engem is kinevettek, amikor mondtam, hogy bejön, ha egy lánynak kis melle és nagy feneke van. És? Tudod, sokak egyszerűen birkák, akik követik az épp uralkodó trendet, aztán semmi egyéniségük, és képtelenek elfogadni, hogy van, akinek más az ízlése, mint nekik.
Nem kell velük foglalkozni, ennyi. :) Te pedig legyél önmagad, és ne az legyen a fontos, hogy mások mit gondolnak.
A srác meg biztos, csöppet önbizalomhiányos, de ez ne szegje kedvedet. :)
Amúgy nem vagy egyedi eset, rajtam is van némi - szerintem nem szép - felesleg, barátnőm szerint mégis borzasztóan jól áll. Sőt, egyik lány ismerősöm (egykor amolyan plátói szerelem volt köztünk) sokszor hajtogatta, hogy irtóra bejön neki, hogy "van testem". Meg hogy szerinte itt kezdődik egy férfi.
Szóval nem csak te vagy úgy, hogy a ducibb fiúk tetszenek, és nincs ezzel semmi baj. :)
Ha egy ilyen sráccal jössz össze, akkor a hűségében biztos, hogy nem kell kételkedned :) (érti, aki érti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!