Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalom hianyos vagyok mit csinaljak? 14/F
Teljesen megértem a gondodat, velem is ugyanez volt 14 évesen. Valószínűleg magad is rá fogsz döbbenni, mennyire irreleváns mások véleménye, megtanulod, hogy ne akarj állandóan másoknak megfelelni. Ez nem jelenti azt, hogy teljesen elengedheted magad, sőt, inkább azt, hogy tűzz ki magad elé SAJÁT célokat, alakítsd ki a SAJÁT értékrendedet.
Ez mindenkinek máshogy sikerül, nekem nagyon sokat segített a fantasy- és sci-fi-irodalom, magamévá tettem egy szigorú, korrekt értékrendet, ami eligazít azóta is az életben. Rengeteg dologban megtalálhatod azt, ami szerinted jobb emberré tehet téged, egy vallás, egy hobbi, egy "küldetés" (például egy szigorúan kitűzött cél a fogyásra, de nem csak az elhatározás, hanem az út kidolgozása)... Ha magadhoz pozitívabban állsz, akkor a többi dolog magától jönni fog!
Nagyon sok sikert kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!