Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még ilyen fiút találni?
Figyelt kérdés
Aki megbecsül és szívből szeret és nem csal meg a második napon?2016. máj. 23. 22:50
11/35 anonim válasza:
Azért mert a tömeg lányok sokkal feltűnőbbek a normálisaknál...
14/L
12/35 anonim válasza:
Aha. Bár a szeretethez kölcsönös vonzalom is kell. A többi pedig alap dolog. 21F
14/35 BigUncleZ válasza:
Az ilyen fiúk foglaltak, melegek vagy nem jó helyen keresel... 18F
15/35 anonim válasza:
#13 De mert általában 5 kiló smink van rajtuk és kint van mindenük. És ebből van egy 'tömeg'. :D
16/35 A kérdező kommentje:
Én 16 vagyok :)
2016. máj. 23. 22:59
17/35 anonim válasza:
Én mégis szingli vagyok :"D (#2-es :333 )
19/35 anonim válasza:
Bro,azért hívják őket "tömegnek" mert sok van belőlük,szóval hétköznapi dolog,ettől nem lesznek feltűnőek,csak unalmasak,mint a Hétfők :"D
20/35 anonim válasza:
Kérdező,nem folytatjuk inkább priviben?><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!